DONACIJA RENTGENTSKIH APARATA VETERANSKOJ BOLNICI U ZABOKU

DONACIJA RENTGENTSKIH APARATA VETERANSKOJ BOLNICI U ZABOKU

18. prosinca, 2014.

DSC 1084 Custom

Kao što mnogi mediji izvješćuju tako i HRT, predstavnici hrvatskih udruga grada Münchena i Bavarske posjetili su i pružili potporu hrvatskim braniteljima. U orgniziranoj posjeti bili su gospodin Jozo Sladoja, stomatologica dr.Neda Caktaš (HSKNJ) i mr.sc. Ante Morokoji je uz moralnu potporu dragovoljcima i braniteljima bio je dan od značajnijih donatora materijalne pomoći koji su zaista zaslužni za Hrvatsku kao istinski hrvatski veterani. Koliko god je mogao pribaviti donirao bi dragovoljcima i braniteljima poglavito hrvatskim ratnim vojnim invalidima koji prosvjeduju pred ministarstvom Branitelja u Zagrebu. Tom je prilikom bila najavljena donacija gospodina Nene Miletića nakladnika i gl. urednika CroNews-a koji je Odjelu za traumatologiju i urgentnumedicinu Veteranskebolnice u Zaboku donirao rentgenske aparate specijalizirane isključivo za operacijske dvorane.

Svi donirani aparati visoke su tehnološke kvalitete i, kao takvi uvelike će poboljšat i uspješnost dijagnostičke provjere neposredno prije ili nakon izvedenih operativnih zahvata. Zapravo do sad to nije bilo moguće obaviti na licu mjesta u operacijskoj sali, već se toč inilo u bolnici na  Radiološkom odjelu.

Nakon ne zaobilaznih birokratskih predradnji i organiziranja prjevoza ali i ostalih administrativnih peripetija sa zadovoljstvom izviješćujemo čitatelje da je ovih dana izvršena primopredaja aparata i da su svi otpremljeni u Domovinu.

“ Iznimno sam sretan što je ovaj projektuspio. Siguran sam da će oviaparati biti od velike koristi  našim braniteljima kao i svim pacijentima koji koriste usluge bolnice u Zaboku „ rekao je donator Neno Miletić.

Dr. Neda Caktas/ CroNews München T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code