DAJU ODGOVORE, AL NE I RJEŠENJA

DAJU ODGOVORE, AL NE I RJEŠENJA

16. prosinca, 2019.

 

Čudesa nam rade, jer neplaćaju radnike javnih poduzeća, jer neplaćaju preuzete obveza proizašle iz ugovora o javno-privatnom partnerstvu 49 milijuna kuna nenaplaćenih poreza s raznih osnova, 28 milijardi kuna ( to je godišnji proračun ministarstva obrane i školstva) toliko o čidesima i jakosti HDZ. Izravno odgovorni za neefikasnost sustava na svim razinama, pravosuđe, financije, gospodarstvo izborni zakoni. Izravno odgovorni za ovršene i blokirane građane u tolikoj jakosti da ugrožavaju novčane tjekove u državi, gdje odnos radnika i umirovljenika iznosi 1,3 : 1, a prostor komentarima daju samo dvojici vrlih, čudesnih ekonomista

Napisao: Zdravko Cik, mr.polit.

Domovinski rat je davno završio, ali rat za egzistenciju, preživljavanje i spašavanje životno ugroženog stanovništva Hrvatske je u tijeku. Hrvatska čudesa se nižu, nastaju kao na traci iznenađujući sve građane, svojom bezobzirnošću i brutalnošću koja nije viđena dosad u povjesti, da se čini svome narodu. ISTINA&DOMOVINA jedno od čudesa koje služi kao podloga za sva ostala čudesa koja snalaze ovaj izmučeni, zapostavljeni i zanemareni narod hrvatski je sama vlast, bolje reći vladajuća koalicija.

Ta koalicija velikih interesa malih stranaka da parazitiraju istovremeno dajući legimitet velikoj stranci, omogućava neprincipijelnu koaliciju, a samim tim daje prostor čudesima da svojom pojavnošću ugrožava i samu opstojnost RH.

Crni labudovi

ISTINA&DOMOVINA nastavak niza čudesa je izjava čovjeka za svaki zadatak makar on bio velik izazaov za njega on ima odgovor, ali rješenje, ne. Taj čovjek komentirajući izjavu onog svog stranačkog gazde koji odlučuje kada će se pojaviti crni labudovi, iskazuje čudesnu rečenicu, nema panike u HDZ-u prejaki smo. Ja bih mu poručio, da još jedan crni labud leti nebom, a o njihovoj jakosti Hrvatska će morati jednom javno progovoriti, a najizglednije da će se to dogoditi, upravo na unutarstranačkim izborima. Prije toga će morati objasniti kako su oni to „prejaki“ kao oni koji prekomjernom silom uništavaju Hrvatsku i svoj narod ili oni koji doista rade na dobrobit sunarodnjaka, što zasigurno nije istina, radi čega nije niti čudo.

ISTINA&DOMOVINA Čudesa nam rade, jer neplaćaju radnike javnih poduzeća, jer neplaćaju preuzete obveza proizašle iz ugovora o javno-privatnom partnerstvu 49 milijuna kuna nenaplaćenih poreza s raznih osnova, 28 milijardi kuna ( to je godišnji proračun ministarstva obrane i školstva) toliko o čidesima i jakosti HDZ. Izravno odgovorni za neefikasnost sustava na svim razinama, pravosuđe, financije, gospodarstvo izborni zakoni. Izravno odgovorni za ovršene i blokirane građane u tolikoj jakosti da ugrožavaju novčane tjekove u državi, gdje odnos radnika i umirovljenika iznosi 1,3 : 1, a prostor komentarima daju samo dvojici vrlih, čudesnih ekonomista, koji dokazano nisu niti na teoretskoj razini dokazali svoju vrijednost, a kamoli u realnom sektoru. Zapravo to je još jedno u nizu čudesa, ako izuzmemo ministra finacija koji je direktno odgovoran za ne funkcioniranje finacijskog tržišta, sustava naplate. Plaćanja, kao što su dopuštenja za formiranje i djelovanje faktoring agencija bez nadzora i kontrole, još jedno od čudesa, koje nipošto nećemo izuzeti, jer se radi o direktnom udaru na ustavno pravni poredak RH, narušavajući uspostavljene odnose određene samim svojstom subjekata koja imaju mogućnost biti uključene u sustav života stanovnika i poslovnih subjekata zadovoljavajući potrebe svih uključenih. Ovakvim jakim čudesima HDZ direktno onemogućava i sapliće vlastiti narod i poslovne subjekte, onemogućavajući tijek kapitala, samim tim potrošnje i punjenja proračuna, razvija novi oblik čudesa u RH nazvan od milja korupcija, koja zahvaća najmanje trećinu proračuna RH. Sve pokriva Ministarstvo pravosuđa. U kojoj se to banci može otvoriti račun za iznos od 12 kuna? Koja je cijena vođenja tog računa? Ako je to stvarno tako, tko će sankcionirati ostale banke?

Nova čudesa

Evo novih čudesa, hrvatske građane neće spasiti niti sama nebeska čudesa nego samo vlastita snaga uma i pozitivnog promišljanja, a za to nam ipak trebaju čudesa.ISTINA&DOMOVINA nejveće i najvrijednije od svih čudesa koja rade ugrozu naroda, bit će ono kada se dogodi narodno čudo. koje će sankcionirati sve koji su sudjelovali u uništavanju svoga naroda sve do jednog. Dok god se to ne dogodi, na djelu će biti nova čudesa.

Neka im je vječna slava i hvala! Vama poštovani Dragovoljci i istinski branitelji veliko hvala!

ISTINA&DOMOVINA T

 

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Napredni HDZ-ovac
  #1 Napredni HDZ-ovac 16 prosinca, 2019, 17:28

  Pročitajte “Izvorni znanstveni rad” prof.Branka Smerdela od rujna o.g.objavljenog u Zborniku Pravnog fakulteta Split,gdje navodi da je u razdoblju 2008.-2010.g. i dalje u biračkim spiskovima bilo ,najprije 700.000.(sedamsto tisuća) da bi zatim Arsenijer Bauk “skinuo” oko 200.000.(dvije stoitine tisuća) MRTVIH BIRAČA/GLASAČA,dakle ,moguće je da ih je još uvijek ponešto,pa nisu valjda SVI MRTVI ponovno UMRLI.Dalje bilo bi dobro kozultirati naše ekspertne demografe-ništa se od njih ne čuje,izgleda da će i oni ka Smerdel imati nakon nekoliko gpodina “naknadnu pamet”.Ima topga još!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. žrdina
  #2 žrdina 16 prosinca, 2019, 13:14

  Hrvatska je u razdoblju od 2008. do 2018. izgubila oko 233.000 stanovnika ili više od 5% populacije, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
  Jugoslavija je u radoblju nakon rata od 1945. do 1946. poklala, poubijala, žive zakopala 500.000 Hrvata.
  Podaci o tome su još uvjek pod zemljom Slovenije i arhivi Srbije.
  Prema tome, sada smo na pola onog što su nam oci i đedovi uspjeli odraditi, rekao bi Stazić.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code