DA NIJE BILO HOS-a NIKADA RAZNI MILANOVIĆI NE BI BILI NI U POLITICI

DA NIJE BILO HOS-a NIKADA RAZNI MILANOVIĆI NE BI BILI NI U POLITICI

22. travnja, 2020.

 

Svi oni koji su pobijeni u borbi za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, koji su stradali od Vukovara do Dubrovnika, a bili su pripadnici HOS-a, nisu bili ništa drugo nego „ustaše“, kako su uostalom sve nas koji smo nosili hrvatsku odoru u vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata zvali agresori, kako nas napokon i danas oslovljavaju Srbi?Inače, ni jedan HOS-ovac do danas nije optužen za ratni zločin, a kamoli osuđen

Napisao: Mladen Pavković

Prvi put nakon 2014. tri čelna čovjeka države – premijer Andrej Plenković, predsjednik RH Zoran Milanović i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković okupili su se na obilježavanju proboja posljednjih zatvorenika iz ustaškog logora Jasenovac.

S njima su bili i predstavnici Židovske općine, Srpskog narodnog vijeća, Saveza antifašističkih boraca i antifašista.

Vjerovali smo (naivno) da će to odsada biti praksa i da će se ista ekipa pojaviti i prigodom obljetnica stradanja i na drugim mjestima, gdje su također pobijeni – ljudi, recimo u Vukovaru, Škabrnji, Bleiburgu, Teznom, Maceljskoj šumi, Jazovki…ali očito ništa od toga, jer prema svemu sudeći njih jedino zanimaju (svaka čast iznimkama) zločini ustaša, odnosno da Hrvatsku prikažu kao državu u kojoj su se događali zločini protiv Srba, Roma, Židova…

Predsjednik RH Zoran Milanović uz ostalo je nakon komemoracije izjavio da nikada nije išao u Bleiburg i da tamo ne će ići, jer on samo ide „na mjesta na kojima su pobijeni ljudi“!?

Je li to znači da na Bleiburgu i Križnim putovima nije bilo ni jednog nevinog, da su baš svi bili zločinci, da tamo nisu pobijeni ljudi?

Treba baciti negdje

Također je ponovno uvrijedio i sve pripadnike HOS-a, izjavivši da spomen ploču „Za dom spremni“ „treba baciti negdje“.

Taj koji se borio pod pozdravom „Za dom spremni“ nije se borio samo za hrvatsku državu, već i za restauraciju one države iz Drugog svjetskog rata“ – istaknuo je.

Znači svi oni koji su pobijeni u borbi za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, koji su stradali od Vukovara do Dubrovnika, a bili su pripadnici HOS-a, nisu bili ništa drugo nego „ustaše“, kako su uostalom sve nas koji smo nosili hrvatsku odoru u vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata zvali agresori, kako nas napokon i danas oslovljavaju Srbi?

Inače, ni jedan HOS-ovac do danas nije optužen za ratni zločin, a kamoli osuđen.

Izbacivanje branitelja

Dakle, nakon što je iz predsjedničkih dvora izbacio biste najistaknutijih hrvatskih ličnosti, među kojima je bio i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, sada su na red za “izbacivanje“ došli i hrvatski branitelji, jer nitko ne može reći da onaj koji je nosio odoru HOS-a nije se borio za Hrvatsku. Da nije bilo i tih ljudi nikada razni milanovići ne bi bili ni u politici, a kamoli u vrhu vlasti, gdje i danas na prste jedne ruke mogu se pobrojiti svi oni koji su sudjelovali u Domovinskome ratu.

Više nas ne bi čudilo ni da predsjednik države pomiluje Perkovića i Mustača, za koje pretpostavljamo da imaju „hotelski“ smještaj u hrvatskom zatvoru.

A vi branitelji i dalje šutite i čekajte da vaša imena budu napisana „zlatnim slovima“, kako su vam obećavali dok ste krenuli ginuti… T

13 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Natalija, kupleraj Zorangutana i Gazimira
  #1 Natalija, kupleraj Zorangutana i Gazimira 2 svibnja, 2020, 13:58

  Dame i gospodo, o notornom udbaškom šupku Zorangutanu znate apsolutno sve, pa i to da nam je njegovim Lex Perkovićem skoro spuštena brklja za EU. Uza sve reakcije na njegova sranja u Jasenovcu i Okučanima – šteta što nije došo/ošo i u Borovu – imamo ednu specijalnu novost: Natalija Martinčević, osobna savjetnica za perverzni blud bikonje Čačića i predsjednica VŽ-županije NS reformista stala je na stranu Milanovića. Odobrava sve što je srao i uradio. Pomozi nam Bože, kad zatvorska srolja Čačićeva donosi politikantske ocjene. Zar nije svjesna da bi se Gazimiru iza karambola u Madžarskoj mogao ponovo dići umrli pevec na ustašku flojsu Vesnu Pusić i njena prelijepa brata kapetana I. klasu jna Zorana Pusića. Kupleraj nad kuplerajima!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. zoki
  #2 zoki 2 svibnja, 2020, 11:54

  pa i po što bi Zoky išao na Blajborg,tamoje posao obavio njegov đed sa “bratijom”

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Dumbović osuđuje polit-kurveraj
  #3 Dumbović osuđuje polit-kurveraj 27 travnja, 2020, 20:11

  To je ustvari, neću reći kod mene „nemoguća misija“, kod njega je to moguća, jer tog „kurveraja“ u politici je previše na svim razinama i mnogi su, rekao sam u Saboru, bili „svakom loncu poklopac“, ali kada je u pitanju nuklearno smeće i radioaktivni otpad i svi ostali medicinski otpadi koji bi trebali završiti ovdje, onda se o tome šuti. Ponovit ću, mi ćemo ovdje postati na kraju, ako ne budemo cijenili ovaj rad iz ove kočije, ustvari bezvrijedni, odnosno izgubljena vrijednost lijepe naše domovine, a svi oni koji su dio te priče nosit će taj teret te buduće generacije. Ovdje sam da kažem ono što mislim i kažem hvala svim županima u Hrvatskoj koji su „bacili“ otpad u Sisačko-moslavačku županiju i koji su od svojih Županija napravili Regionalne i Nacionalne parkove, a od nas su napravili Nacionalno smeće. Zato pozivam sve, ali sve građane, ne političare, njih više nema koji će stati za govornicu i reći ovo što ću ja, takvi više ne postoje. Volio bi ih čuti jer oni misle da ja sa 64 godine sakupljam političke poene, a bez Trgovske gore i nuklearnog otpada postao sam gradonačelnik Grada Petrinje i to mi nije trebalo, ali svi građani dobro znaju za što se borim i zato ću svakome reći istinu.
  Ja, ja, ja, ja….i opet ja, Darinko Dumbović ekološki vitez iz Mošćenice i Moštanice.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Spomenik na Petrovcu obnovit će Oguljen mini/starka/
  #4 Spomenik na Petrovcu obnovit će Oguljen mini/starka/ 26 travnja, 2020, 10:40

  Spomenik svetosavskom zločinu isto takva zločinačkoga naroda uskoro će da se obnovi uz ogavne kune i brigu ministrice kulture Nine Oguljen, javlja špijunski portal “Banija” iz beloga grada. Otvorenje radova svečano će da označi Mikelićev isprdak Vukašin glavati Zorić, koji je krkanskoj kuli viđen u vreme otadžine sao krajine.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Koga zanima oktroirani Milanović
  #5 Koga zanima oktroirani Milanović 26 travnja, 2020, 10:29

  Te drug ZM neće na Mirogoj, hoće u Tezno, te sam radi vijenac za “Bljesak” i Okučane…Koga to više zanima u našoj zemlji. Definitivno, Hrvatska nema priznata predsjednika, a govno neka smrdi u Krajinskoj kod svoje lude Antioinete ili u garaži Pantovčaka. Porte parole Jelić nam ne treba ništa saop-prioćavati.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Pupak
  #6 Pupak 25 travnja, 2020, 17:39

  Napokon kolona u kojoj nema hrvata,a i Mili je točno pročitao što sam mu napisao,jednoga se plaća zlatom a drugi plaća zlatom,pa gde to bre ima,Živela Hrvatska.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Cigoši iz Poljane pretukli policajce
  #7 Cigoši iz Poljane pretukli policajce 25 travnja, 2020, 11:34

  Na mjestu događaja zatečen je 48-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,08 promila, 30-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,85 promila i 39-godišnjak koji se nakon izdanih zapovjedi nisu smirili te su nastavili s prijetnjama.
  Pokušali su spriječiti policajce prilikom postupanja, vrijeđali ih, a potom ih i fizički napali. Dva policijska službenika su lakše ozlijeđena.
  Čađavi će sve da reše, oni su izborna baza prelepe šefice grada, bre.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Pupavac dominira Banskim i dvorima Pantovčaka
  #8 Pupavac dominira Banskim i dvorima Pantovčaka 24 travnja, 2020, 13:52

  Vjerojatno Milanovića i Plenkvoića o praštanju (zlo)djela iz prošlosti uspješno podučava ratni zločinac Pupaac.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Udbaški usranac Milanović preodgojitelj
  #9 Udbaški usranac Milanović preodgojitelj 24 travnja, 2020, 13:48

  U Hrvatskoj i cijelom svijetu, sasvim je sigurno, malo je Hrvata koji ne nose traume od dviju prijeratnih šugoslavija i četnika, potom II. rata i treće dominantno velikosrpske šugoslavije. Sad bi Hrvate koji su od četnika izgubili svoje najmilije trebao preodgojiti jedan udbaški usranac. Ni riječi o maksi kreditu, koji je za njega Ljubljanskoj banci vratila hrvatska država.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. žrdina
  #10 žrdina 23 travnja, 2020, 08:41

  U prvom krugu glas sam dao Škori, nije prošlo.
  U drugom sam krugu glas dao ovoj jugo spodobu upravo zato što sam znao da će zmija pokazati jezik i biti će poticaj suverenistima da sa ujedine za predstojeće parlamentarne izbore, koji su daleko važniji nego izbori za ovaj jugo fikus.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Mary Fumic
  #11 Mary Fumic 23 travnja, 2020, 01:25

  Žalosno ,Zalosnio koga imamo za
  Predsednika ,zrtve su zrtve,onda sve
  treba poštivati.Jucer su mladi Hrvati
  Prolijevali krv za slobodu ,a danas ih
  u Jasenovcu ponižavaju .
  Neka vam je Hvala!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. FRANO-MARXISTA
  #12 FRANO-MARXISTA 22 travnja, 2020, 22:10

  TKO TO ZASTUPA HRVATSKE BRANITELJE???ODNOSNO ,RATNE RENTIJERE.??? TUĐMAN -ŠUŠKOVE FALANGISTE ,KATOLIČKOG UVJERENJA.

  POŠTOVANA KARMELIČANSKA ISPOSNICA,STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,MARIJANA PETIR JE POSTALA ILI GLUMI MAJKU TEREZU ,TIČUĆI SE HRVATSKIH ,NE VIŠE BRANITELJA NEGO OSUMNJIĆENIKA ZA RATNE ZLOČINE ,POČINJENE U VJERSKOM RATU IZMEĐU ONE TAMO, RASKOLNIČKE,SVETOSAVSKO-BRADATE ,ČETNIČKO-KOLJAČKO-PLJAČKAŠKE , CRKVE I OVE ZAPADNE , STEPINČEVSKO-HOLOKAUSTSKE,KOLJAČKO PLJAČKAŠKE KATOLIČKE CRKVE.
  PA NAS SVAKOG DANA , KARMELIČANSKA ISPOSNICA ILI ORKESTAR DOBRO PLAĆENIH BRANITELJA, KOJI SU SE DOBRO SITUIRALI OVOMO NARODNOM NESREĆOM, U NEDAVNOM ČETNIČKO-USTAŠKOM ,VJERSKOM RATU, OPSJEDAJU SVOJIM NEKIM NARUŠENIM PRAVIMA KOJA PROISTJEĆU IZ NEDAVNOG VJERSKOG RATA, KOJI SU VODILE DVIJE ZLOČINAČKE CRKVE ,ONA ISTOČNO-RASKOLNIČKA,PRAVOSLAVNO-SVETOSAVSKA, I OVA ZAPADNA, HOLOKAUSTASKO-USTAŠKA,KLERIKALNO-STEPINČEVSKA. PA SE PONAŠAJU KAO PRAVI RATNI RENTIJERI, OBASIPAJUĆI NAS ,STALNO, NEKIM SVOJIM DRUŠTVENIM ILI INDIVIDUALNIM PROBLEMIMA KOJI PROISTJEĆU IZ, ILI RENTIJERSKIH PRAVA ILI IZ NESIGURNOSTI DA IH ONA DRUGA STRANA,ONA SVETOSAVSKA, NE KIDNAPIRA KAO OSUMNJIĆENIKE ZA ZLOČINE POČINJENE U TOM VJERSKOM RATU.
  PA MENI ,KAO HRVATSKOM GRAĐANINU ,SVJESTAN STANJA U KOJEM ŽIVIMO ,A I NARAVNO NEDAVNOG VJERSKOG RATA KOJEM SU KUMOVALI SVETA ,ZAPADNA ALIJANSA, NA ČELU SA MAJKOM AMERIKOM I NACISTIČKOM NJEMAČKOM, KAO STOŽEROM SVETE ALIJANSE U EVROPI, I VATIKANOM KAO POKROVITELJEM I BASTIONOM SVIH ZALA OVOGA SVIJETA, NIKAKO NEJDE U GLAVU,ŠTO ĆE REĆI, NIJE MI NIPOČEMU RAZUMLJIVO, DA SE ,SADA OBE STRANE, IZ JUČEREAŠNJEG VJERSKOG RATA, PERU OD SVOJIH ZLOČINA,OPTUŽBAMA NA RAČUN ONE DRUGE STRANE.MEĐUTIM,PRATEĆI IZJAVE I S’JEDNE I DRUGE STRANE KOJIMA SE OGLAŠAVAJU PREDSTAVNICI DRŽAVNIH LEGISLATIVNIH I EGZEKUTIVNIH INSTITUCIJA,TIČUĆI SE PROGONA TIH RATNIH ZLOČINAČKIH SPODBA ,DA IM SE SUDI BEZ OBZIRA KOJOJ ZLOČINAČKOJ CRKVI PRIPADAJU ,PA ZAKLJUČUJEM DA OVA STEPINČEVSKA , KRVOLOČNA STRANA NE PRIZNAJE ZAKONE SRBIJE PO KOJIMA JE DOZVOLJENO PROGONITI I SUDTI POJEDINCIMA I GRUPAMA , ČETNIČKO-KOLJAČKE ILI ONE STEPINČEVSKO-USTAŠKE HORDE AKO ISKRSNU ISTINSKE SPOZNAJE O NEKOM KRVOLOKU DA GA SE SANKCIONIRA,BEZ OBZIRA NA VRIJEME KOJE JE PROTEKLO OD TOG RATA I UČINJENOG ZLOČINA.

  I TU SE POJAVIŠE,STEPNČEVSKO-KTOLIČKE OPORBENE ORGULJE KOJIMA SVIRA STEPINČEVSKA ISPOSNICA ,MARIJANA PETIR U PRATNJI PROFITERSKIH, MANJIH ILI VEĆIH ZBOROVA ,UČESNIKA TUĐMANOVE FALANGE, KOJI BI HTJELI DA SE ONO ŠTO SU ČINILI KAO STEPINČEVSKI KOLJAČI ,POTOMCI SVOJI OČEVA ,KOJI SU KAO KOLJAČI I PLJAČKAŠI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI,JEDNOSTAVNO ANULIRA I ZABORAVI TE IH SE PREPUSTI UŽIVANJU NJIHOVE RATNE RENTE. PA SE PITAM ,NARAVNO,OPET KAO HRVATSKI GRAĐANIN,ZAŠTO HRVATSKA STRANA STRAHUJE OD SRPSOG SUDIŠTA ,KOJE JE, ISKLJUČIVO, FORMIRANO ZA RATNE ZLOČINE U NEDAVNOM RATU I U KOJEM SE NE PRIVILEGIRA NIJEDNA STRANA U ZLOČINU.

  PA GDJE SU SADA ONI MNOGOBROJNI HOROVI I PRATEĆI ORKESTRI NAŠIH DOMOLJUBACA KOJI SU TAJ RAT ,OSIM NAZVALI DOMOVINSKIM , NA SVA INFORMATIVNA GLASILA ,MASOVNO PUŠTALI OPTUŽBE ZA AGRESIJU ONE TAMO SVETOSAVSKO-ČETNIČKO-BRATATE BRATIJE OPTUŽUJUĆI IH ZA MASOVNE ZLOČINE NAD HRAVSTKIM GRAĐANIMA, A DO SADA SE ,NA PRSTE MOGU POBROJATI , OSUMNJIĆENI SRPSKO-ČETNIČKI KOLJAČI KOJE JE PROZVAO HRVATSKI SUD . PA U ČEMU JE PROBLEM. ???GDJE STANUJU I KAKO SE ZOVU I TKO SU TI SRPSKI KOLJAČI O KOJIMA PRIČAJU NAŠI ORKESTRI ZATUCANIH KATOLIKA I NJIHOVIH BRANITELJA ,ILI RENTIJERA,UČESNIKA U TUĐMANOVOJ FALANGI .PA SE DA ZAKLJUČTI IZ OVOGA SVEGA DA SMO MI TAJ RAT VODILI ONAKO ,BLAŽENO, PONIZNO ,KATOLIČKI, HUMANO, SAMO SMO BRANILI SVOJE DOMOVE.PA KADA JE TAKO I AKO JE TAKO ONDA NEMA STRAHA DA VAS,POŠTOVANI TUĐMANOVI FALANGISTI, BILOTKO PROZOVE ZA ZLOČINE .ŠETAJTE UZDUŽ I POPRIJEKO BIVŠE JUGOSLAVIJE I NE STRAHUJTE ,JER IMATE ,KATOLIČKU BLAŽENU LEGITIMACIJU KOJA VAS PREDICIRA KAO NEVINE STEPINČEVSKE SLJEDBENIKE ,KOJI ŠTUJU BOGA I SVOJU KATOLIČKU FALANGU. ALI SA SOBOM UVJEK NOSTE SLIKU KARMELIČANSKE ISPOSNICE ,POŠTOVANE GOPSODIČNE , P E T I R !!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Anonimno
  #13 Anonimno 22 travnja, 2020, 17:16

  Bravo, Pavkoviću!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code