CLICK & BOAT STIŽE U HRVATSKU

CLICK & BOAT STIŽE U HRVATSKU

31. svibnja, 2016.

 

U svjetlu Airbnb-a, BlaBlaCar-a i brzog razvoja ekonomije dijeljenja, u prosincu 2013. godine je pokrenuta platforma Click & Boat. Pojedinci koji žele iznajmiti svoj brod kreiraju besplatnu objavu na Click & Boat-u. Pojedinci koji traže brodove za najam upisuju svoju polazišnu luku i datum kada žele ploviti u tražilicu na stranici. Nakon toga se prikazuje popis dostupnih brodova te klijenti mogu odabrati brodove koji ih zanimaju i direktno se obratiti njihovim vlasnicima.

Nakon uspjeha na francuskom tržištu i više od 2 milijuna eura koje je uplaćeno francuskim vlasnicima brodova ide se na širenjem po Europi. Zbog brojnih upita za brodovima u Hrvatskoj žele proširiti poslovanje i na Jadranu.

Sa svojih 13 793 brodova, 112 luka, 1777 kilometara obale i 718 otoka i otočića Hrvat-ska je veliki potencijal za Click & Boat. Brodove u Hrvatskoj ne unajmljuju samo hrvatski pomorci, već i brojni turisti koji su prepoznali ljepotu jadranskog arhipelaga. Click & Boat je odlična prilika za sve lokalne vlasnike brodova da brzo i jednostavno iznajme svoj brod zahvaljujući popularnoj internetskoj platformi koja je već prepoznata u mnogim zemljama Europe. Hrvatska je medu najpopularnijima turističkim destinacijama u svijetu, ali inozemnim turistima se i dalje čini da je komplicirano iznajmiti brod u Hrvatskoj ako nisi Hrvat ili nemaš prijatelja koji će ti preporučiti nekog dobrog iznajmljivača brodova.

Riječ o rastućem svjetskom trendu i odličnoj prilici za vlasnike brodova u Hrvatskoj. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code