NAJNOVIJE NA PORTALU

ĆIRO: LJUBIM ĐORU U ČETNIČKO ČELO

ĆIRO: LJUBIM ĐORU U ČETNIČKO ČELO

26. ožujka, 2015.

4c2cb59af727f85e0553bb6676f2d035_gallery_single_view

Nadam se da je Fudbalski savez Srbije podržao Davora Šukera kao kandidata za člana Izvršnog odbora UEFA, smatra Miroslav Ćiro Blažević.
Trener svih trenera, kako ga u Hrvatskoj od milošte zovu, smatra da je to bio dobar gest prijateljstva, koji će još više otopliti odnose između dva naroda.
Koalicija udruženja izbeglica osudila je podršku Tomislava Karadžića Davoru Šukeru, podsetivši prvog čoveka FSS da se predsednik HNS 1996. godine fotografisao na grobu ustaškog zločinca Ante Pavelića u Madridu i da se nikada nije pokajao zbog toga.

– Zaboravimo prošlost! Ako se budemo tamo vraćali, onda treba i jedni i drugi da idemo u p… materinu. Šta treba da radimo mi Hrvati i vi Srbi ako tako gledamo? Da se sećamo svega onoga što su nam radili Turci? A danas i jedni i drugi jedva čekamo te Turke da donesu neki evro u naše države – rekao je Ćiro za Kurir. Potom je Miroslav Ćiro Blažević prokomentarisao fotografisanje Šukera na Pavelićevom grobu.
– Sine, on se zajebao! Ko j..e Antu Pavelića, zločinca?! Šuker je uvek bio sportista, koji je imao najveće prijatelje među Srbima. Znam da su mu najbolji drugari i danas vaši Predrag Mijatović, Dejan Savićević i ostali. Milovan Đorić, bliski saradnik Tomislava Karadžića, rekao je da on kao potomak četničke porodice nema problem da podrži Šukera.
– Ljubim Đoru u četničko čelo! Svaka mu je na mestu i svaka mu čast na tome što je to otvoreno rekao – zaključio je Ćiro Blažević.

Ćiro Blažević otkriva za Kurir da je gazda Dinama Zdravko Mamić dobro zalegao za regionalnu ligu, koja bi 2018. trebalo da opet spoji klubove iz bivše Jugoslavije.
– Mamić je genijalni biznismen. Realno, od našeg i od vašeg fudbala, ako se ovako nastavi, nema ništa. Ta regionalna liga može da donese mnogo toga dobrog, pre svega sa finansijske strane jer nijedan klub u Hrvatskoj i Srbiji nema novaca – smatra Ćiro.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Jusuf
    #1 Jusuf 27 ožujka, 2015, 03:53

    Kada će više crći taj gad Blažević?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code