Hrvatske odbojkašice u šoku: manijak im ušao u hotelsku sobu i masturbirao nad njima!

Hrvatske odbojkašice u šoku: manijak im ušao u hotelsku sobu i masturbirao nad njima!

19. rujna, 2012.

274143 hrvatska-odbojkasice01-fonet-fonetfivb f

Neverovatan događaj desio se u Rovinju tokom kvalifikacionog turnira ženskih odbojkaških reprezentacija za odlazak na prvenstvo Evrope: u sobu hrvatskih odbojkašica, dok su spavale, ušao je mladić koji ih je pokrao, a onda počeo da masturbira sve dok se jedna od njih nije probudila i vriskom ga oterala!

“Bilo je oko tri sata popodne kada sam zaspala u bungalovu. Pola sata kasnije probudilo me glasno dahtanje. Kada sam otvorila oči, imala sam šta da vidim. Iznad mene, na kolenima, bio je neki mladić koji je bludničio nad mojim telom! Bio je nag do pojasa. Sve se dogodilo u sekundi, počela sam da vrištim i to me je spasilo jer je pobegao glavom bez obzira”, rekla je 21-godišnja Mateja Rajković za Večernji list”.

Hrvatice su i pored nestvarnog događaja uspele da privedu turnir kraju kao što su i želele, pa su kao prvoplasirane iz grupe prošle na prvenstvo Evrope koje će 2013. biti održano u Nemačkoj i Švajcarskoj. A to što je nepozanti mladić ukrao 50 evra iz sobe u kojoj je Mateja bila sa tri godine mlađom Karlom Klarić po njoj je najmanji problem.

“Ma nije stvar u novcu. Moglo je da se završi mnogo gore. Mogao je da me siluje, da me ubije. Ko kaže da to nije isti onaj koji je ubio onu Meksikanku u Splitu? Šta bi se dogodilo da je taj manijak ušao u sobu Portugalkama, Britankama ili Rumunkama, koje su takođe bile smeštene u bungalovima hotela Amarin? To bi verovatno bio incident širih razmera. A meni su ljudi iz saveza, a ne želim da ih imenujem, rekli da ćutim o tome dok se ne završi turnir. Nisam mogla da verujem, umesto da se to obelodani na sva zvona… Uostalom, mislim da ženska reprezentacija nije zaslužila smeštaj u bungalovima koje niko ne čuva. Gde su bili čuvari? A u hotelu su me nakon incidenta premestili. A znate gde? U susedni bungalov. Da ne poveruješ!”, zaključila je hrvatska reprezentativka Mateja Rajković.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code