CIJENE KARATA ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA

CIJENE KARATA ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA

20. listopada, 2017.

 

 

Zbog brojnih upita medija i komentara vezano za cijene karata Zagrebačkog električnog tramvaja, Gradski ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo očituje se kako slijedi:

Informacije koje su se pojavile u medijima oko redefinicije cijene karata ZET-a – nikako ne znače da je intencija Grada Zagreba i Zagrebačkog Holdinga ukinuti kartu za 30-minutnu vožnju od 4 kn, nego uvesti još jednu vrstu karte za vožnju od 60 minuta koja bi svojom cijenom dodatno pridonijela kvaliteti, priuštivosti i pristupačnosti usluge gradskog prijevoza.

Svrha i cilj cjenovne politike bilo kojeg komunalnog segmenta poslovanja Grada Zagreba, pa tako i ZET-a, nema isključivo povećanje prihoda kao načelo svog postavljanja, nego tu moraju biti uključeni svi elementi poboljšanja kvalitete života grada. U ovom slučaja uputa Gradonačelnika o redefiniranju cjenovne politike gradskog prijevoza i potencijalno uvođenje još jedne vrste karte za 60-minutnu vožnju ima primarnu svrhu dodatno povećati broj korisnika gradskog prijevoza a rastereti promet automobilima.

Učinak uvođenja karte za 30-minutnu vožnju od 4 kn u prvoj polovici 2017-e je imao efekt smanjenja prihoda, kao što je to prikazano u izvješću – ali puno značajniji podatak je da je prodano 12,4 milijuna pojedinačnih karata u ovom razdoblju u odnosu na 5,6 milijuna pojedinačnih karata za isto razdoblje prošle godine. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Josefina Valera
  #1 Josefina Valera 31 listopada, 2017, 09:35

  Bok, ja sam gospođa Josefina Valera, privatni zajmovnik koji daje zajmove životnom prilikom. Potreban vam je hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home equity zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate konsolidacijski zajam ili hipoteku? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje za sve vaše financijske probleme u prošlosti. Dajemo sredstva ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja ima loše kreditne ili potrebna novca za plaćanje računa, da ulažu u posao po stopi od 5%. Želim koristiti ovaj medij da bismo informirali da pružamo pouzdanu i korisničku pomoć, a mi ćemo biti spremni ponuditi zajam. Dakle, javite nam se putem e-maila na adresu: ([email protected])

  Prijavite se sada za sve vrste kredita i hitno dobijte novac!

  * Imenovanja u rasponu od 1.000 EUR do 50.000, 000.00 EUR
  * Kamatna stopa iznosi 5%
  * Izaberite između 1 i 30 godina otplate.
  * Izaberite između mjesečnog i godišnjeg plana otplate.
  * Uvjeti i odredbe fleksibilnosti kredita.

  Svi ovi planovi i više, kontaktirajte nas.
  1. Puna imena: ……………………….
  2. Adresa za kontakt: ………………… ..
  3. Potrebni iznos zajma: ……………… ..
  4. Trajanje zajma ……………….
  5. Izravni telefonski broj: ……………
  6. Trajanje trajanja: …………………… ..

  Dakle, javite nam se putem e-maila na adresu: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code