ČETNIČKA PRAVDA I STRIJELA

ČETNIČKA PRAVDA I STRIJELA

4. travnja, 2015.

seselj-tomislav-nikolic-foto-dado-1428098436-634071

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zapretio je juče svom kumu i predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću! Radikal je u svom već prepoznatljivom stilu poručio da će Nikoliću „j….i majku“ i da će ga stići četnička pravda, koja, kako je rekao, počiva na oštrom oku i dobroj streli, koja je već odapeta!

Lider SRS je ove skandalozne pretnje uputio šefu države preko Tvitera, i to u nekoliko navrata:
– Ja ću predsedniku Republike Tomislavu Nikoliću j….i majku po starom, tradicionalnom četničkom zakonu, čije odredbe on nikada nije osporavao – zapretio je Šešelj.

Međutim, nije tu zaustavio, već je nastavio sa još većim provokacijama:
– Boginja pravde presuđuje s mačem u ruci i povezom preko očiju. Četnička pravda počiva na oštrom oku i dobroj streli. Strela je već odapeta! – najavio je Šešelj i dodao:

Stići će te pravda

– Tomislav Nikolić je i te kako svestan da će ga stići četnička pravda, pa otud potiče taj teški osećaj na koji se javno žali. Ali pravda stiže!

U izjavi za Kurir, Šešelj objašnjava da je samo reagovao na Nikolićev intervju, u kojem je predsednik Srbije rekao da je na zahtev za vraćanje Šešelja u Hag svojevrstan pritisak na celu Srbiju i da Vlada u tom slučaju ima njegovu podršku.

– Ja samo reagujem na njegov intervju, i to adekvatno – kratko je rekao Šešelj.

Dušan Janjić, politički analitičar, kaže da lider SRS provocira državu i da ovim treba da se pozabave nadležni.

Očajan

– Očigledno je da je Šešelj u velikom problemu. On je čovek od nervoze i panike i pokušava da pridobije pažnju na bilo koji način. Sve te njegove reči su, prema mom mišljenju, izraz nemoći, očigledno je da provocira državu jer je uvrteo u glavu da je jači od države. Treba utvrditi da li je pravno sposoban ili ne, što je Hag propustio da uradi, i adekvatno reagovati – smatra Janjić.

IZVOR: wwwkurir-info.rsT

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. UDBAŠA
  #1 UDBAŠA 4 travnja, 2015, 18:45

  Sve su to moji prokleti kolege, sa sakrivenim slovom U na čelu!

  Odgovorite na ovaj komentar
  • udarnarupa
   udarnarupa 6 travnja, 2015, 09:50

   Opet tvrdim, sve dokŠešelj ima i jednog sljedbenika u Srbiji, Srbija ima problem, bolesna je, poput svakog bolesnika koji je inficiran virusom ebole! Oni se neće cijepiti od četništva i šešeljanja, a nama ni zdravi nisu potrebni! Stoga, maknite nas od ovog balkanskog bolesnika, pa i na način da o njemu ne pišete toliko! Nikada u njima nećemo imati ništa drugo osim neprijatelja, unatoč “naporima” Vece mini starke, letačice, da nas strpa u jedan lonac…

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code