SEVERINA NASTUPA NA SVADBI NOVAKA ĐOKOVIĆA

SEVERINA NASTUPA NA SVADBI NOVAKA ĐOKOVIĆA

8. srpnja, 2014.

novak-dokovic-jelena-ristic-1374018617-340361 Custom

Venčanje proslavljenog tenisera Novaka Đokovića i njegove verenice Jelene Ristić, koje će par 9. i 10. jula upriličiti na Svetom Stefanu, poslednjih dana izaziva veliku pažnju. Iako se tim budućih supružnika trudi da što više detalja ostane pod velom tajne, to im baš i ne polazi za rukom.
Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Nole je želeo da muzika bude na vrhunskom nivou, pa će goste zabavljati orkestar poznatog harmonikaša Miše Mijatovića. Za nešto moderniji zvuk biće zadužen manje poznati bend koji je teniser i ranije angažovao na slavljima, a koji često prati Cecu Ražnatović na koncertima.

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića, i da mu je omiljena pesma „Kafana je moja sudbina“, pa će se ona sigurno naći na repertoaru. Đoković i njegova buduća supruga, tvrdi naš izvor, najviše se vesele uz pesme folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Zdravka Čolića i nesuđene srpske snajke Severine Vučković, pa će se i njihovi hitovi izvoditi ta dva dana.

IZVOR:www.kurir-info.rs

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code