SEVERINA NAPALA JADRANKU KOSOR

SEVERINA NAPALA JADRANKU KOSOR

7. studenoga, 2011.

seve-v

Severina Vučković je isprozivala hrvatsku premijerku Jadranku Kosor! Naime, Seve je nedavno gostovala na sarajevskoj TV „Hajat“, gde je izjavila:

– Mislim da je Jadranka Kosor jako hrabra. Doći na poziciju kojoj nisi dorastao je jako hrabro – izjavila je Vučkovićeva, dodajući da ne namerava da se bavi politikom.
Podsećanja radi, Seve je još pre dve godine prvi put prozvala premijerku. Kada je pod njenim pritiskom otkazan pevačicin koncert u Kninu, Seve ju je napala zbog lošeg zakona o veštačkoj oplodnji!
– Žena se kod nas i dalje tretira kao da se naskače na junicu, pa se tako oplođuje. Ali, vi ste ipak nešto posebno, nešto bolje – izjavila je Severina, poručujući premijerki da promeni zakon „ako ima mu*a“. Kosorova je odgovorila da joj ne pada na pamet da komentariše reči „devojke sa sela“, da bi se kasnije pravdala kako nije mislila da je Severina seljanka. Pevačica je nastavila s prozivkama na račun Kosorove.

– Da li je iko od vas imao priliku da pukne premijerku u cevanicu? Ja jesam. To je bilo pre osam godina u emisiji „Nogometna televizija“. Htela sam da puknem loptu svom snagom, ali je bila pogrešna procena i puknula sam tu političarku nogom u cevanicu. Nosila je dva meseca gips. Bilo mi je žao – samouvereno je rekla Seve na jednom nastupu. Jadranka, čuvaj se, ko zna šta je sledeće!

 

Severina ne želi da otkrije pol bebe!

Trudna pevačica je otkrila da zna pol deteta, ali da ne želi da ga otkrije. Priznala je i da bi volela da se porodi u Splitu.
– Imamo sada predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom porodilištu, volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu – rekla je verenica srpskog biznismena Milana Popovića.

Sanja Arsić
Izvor:alo.rs

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code