Naždrao se, pa obio kuću!!!

Naždrao se, pa obio kuću!!!

25. srpnja, 2011.

Danijel Stojanović (21), u javnosti poznat po snimku sa „jutjuba“ na kojem ga policajac tuče zbog krađe, samo nedelju dana nakon što je uhapšen zbog krađe u Kovinu, priveden je u Valjevu zbog obijanja stana. Valjevska policija takođe je uhapsila i Zorana Spasovskog (24), takođe iz Kovina, višestrukog povratnika u vršenju krivičnih dela.

Kako nezvanično saznajemo iz policije, njih dvojca su u subotu oko 20 sati najpre otišli u ćevabdžinicu „Korner“, gde su kupili pljeskavice i osmotrili ulaz u kuću koja se nalazi iznad pomenutog objekta. Kada su završili s jelom i videli da nikog nema u kući, oni su u nju provalili oko 20.45 i krenuli u premetačinu. U jednom trenutku je Zoran Spasovski izašao pred kuću da proveri da li neko dolazi, a Danijel je završavajući „posao“ počeo da pretura po ženskoj torbici u potrazi za dragocenostima. Vlasnik kuće i ćevabdžinice Đorđe Momić je ništa ne sluteći krenuo u svoj dom po neku sitnicu, gde je zatekao dvojac u pokušaju krađe.
– Otišao sam u stan da uzmem nešto, kada sam čuo da je neko u kući. Ugledao sam muškarca sa kačketom i kada sam ga upitao šta radi, on mi je mrtav hladan odgovorio da je žedan i da traži vodu. Dok je trajao naš razgovor, stigao je i moj brat, a u međuvremenu smo pronašli i drugog, za koga se ispostavilo da je preturao po stvarima. Nakon što smo ih izveli iz kuće, pozvali smo policiju, koja ih je privela – kaže za „Alo!“ vlasnik kuće Đorđe Momić.
Valjevska policija je Stojanoviću i Spasovskom odredila dvodnevni pritvor, posle čega će biti predati istražnom sudiji.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); }

Brojni čitaoci su se javili redakciji i rekli da ih je zvezda „jutjuba“ opljačkala. Tako jedan sugrađanin navodi da je njega i njegovu komšinicu 16. Juna, u naselju Borča, opljačkao Danijel. Po njihovim rečima, iz kuća je odneo više hiljada evra i razne dragocenosti.
– Osam dana nakon pljačke, policija nas je pozvala da dođemo u stanicu. Nakon razgovora sa policajcima, ušli smo u prostoriju u kojoj je stajalo više momaka, a komšinica i ja smo ga odmah prepoznali, pošto smo se sa njim sreli kada nas je pokrao – navodi čitalac.
Prema policijskim saznanjima, Danijel je i u maju u naselju Višnjička banja obio trafiku, a postoji video-snimak tog događaja.
Podsećanja radi, Stojanović je krajem juna bio u poseti Dačiću, kada mu je obećao da neće više krasti i da će pošteno raditi. Samo nekoliko dana kasnije, u javnosti se pojavio snimak kako Danijel krade čokoladice.

 Otac Gani: Moj sin je narkoman!

Gani Stojanović, Danijelov otac, kaže da on krade zbog toga što je narkoman.
– Verujte, sramota me je. Ne živi mi se i ne znam šta više da uradim. Sramota me je da izađem na ulicu i da odem u prodavnicu… Moja supruga i ja smo ga obezbedili i trudili smo se da mu pružimo što kvalitetniji život, ali on se dohvatio lošeg društva i počeo da se drogira. Eto, nedavno je rekao supruzi da ima osećaj da će se „overiti“ kao i njegov polubrat. Verujte, više puta smo pričali s njim i predlagali da ga odvedemo na lečenje. U početku bi pristao, da bi zatim rekao da će otići kada bude spreman. Dete mi je, ali izgleda da mi jedino ostaje da ga prepustim bogu i njegovom putu pa šta bude – kaže Danijelov otac Gani Stojanović.

E. Sadiku

Izvor:alo.rs

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code