CEDEVITA I CEDEVITASICE KOD RUDOLFA

CEDEVITA I CEDEVITASICE KOD RUDOLFA

22. prosinca, 2016.

 

OficialLogoAlt_Mesa de trabajo 1Omiljeni Advent za djecu i one koji se tako osjećaju, Kod Rudolfa na Strossmayerovom trgu, u srijedu 21. prosinca od 18,00 sati ugostio je košarkaše Cedevite! Adventski križić-kružić i božićne glazbene stolice, ručno izrađeni ukrase koje su košarkaši napravili na radionici u Domu košarke, kao i posebno dizajnirane Cedevita čestitke koje će napisati po vašoj želji i potpisati ih zajedno s vama te nagradne bile su samo su dio programa. Kod Rudolfa su bile i zgodne Cedevitasice.

U četvrtak jutro započinje likovnim radionicama u Rudolfovoj toploj igraonici,  a u 15,00 sati dolaze poniji koje najmlađi mogu jahati sve do 19,00 sati. U 20,00 sati na rasporedu je koncert iznenađenja koji je za vas omogućio Amstel.

Petak u 18,00 sati zbor Allegro će izvesti najveće božićne hitove a prije toga klinci će razbijati pinjatu i klopati slatkiše koje nađu u njoj.

Svaki dan od 17,00 do 18,00 sati klince će zahvatiti disco groznica uz pomoć čarobne vile, dok će se navečer za ove malo starije izmjenjivati DJ-i i bendovi. Na Badnjak ne zaboravite doći na oslikavanje lica, a navečer muziku pušta legendarni DJ Ozren Kanceljak koji je svoj dugogodišnji staž izgradio proslavljenim klubovima, Kulušiću i Lapidariju. Kanceljak će plesati s vama do 2,00 ujutro.

Svi koncerti su besplatni kao i likovne radionice zato nema isprike da se ovoga tjedna ne vidimo kod Rudolfa!

Program „Kod Rudolfa“ možete pratiti na Facebook stranici: www.facebook.com/kodrudolfa! T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code