NAJNOVIJE NA PORTALU

ĆAZIM: Briga me što je vila Slobina, kupio bih i Hitlerovu

ĆAZIM: Briga me što je vila Slobina, kupio bih i Hitlerovu

9. ožujka, 2015.

slobodan-milosevic-vila-cazim-osmani-foto-kurir-arhiva-i-nebojsa-mandic-1425817601-623469

Albanski biznismen ne vidi problem u time što planira da pazari dom bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića

Albanski biznismen Ćazim Osmani, koga je bivši ministar Milutin Mrkonjić kao kupca vodio na Dedinje u obilazak vile Slobodana Miloševića, priznaje za Kurir da mu nije važno u čijem je vlasništvu nekretnina koju će pazariti, samo ako mu se dopada.

Iako ovaj poznati Albanac pod nadimkom Feliks ne želi da otkriva detalje o kupoprodaji, ne krije da traga za ekskluzivnim zdanjem u srpskoj prestonici.

– Volim Beograd jer je najjači grad i voleo bih da živim tu zato što je sve dobro. Ne bih komentarisao ništa o kući – ljubazno je rekao Osmani, a onda znatiželjno priupitao:

– A šta vam je Mrka rekao?!

Mi smo ipak bili uporni da čujemo njegove utiske nakon razgledanja Slobine vile.

– Pišite onako kako vam Mrka kaže jer ja nemam pojma šta vam je pričao. Gledao sam više kuća, nisam samo tu. Tražim nešto ekskluzivno, ali radije ne bih javno o tome, iako to ne može da se zataška. Ko god da kupi tu kuću, mora da se sazna, jer je Slobina. Nemojte samo da radim protiv sebe, neću da me posle narod mrzi. Kakve ima veze što je Slobina kuća, pa i da je Hitlerova, ne bi uticalo na moju odluku jer me ne zanima ko je bio prethodni vlasnik. Odlični su mi utisci posle razgledanja kuće, ali ne mogu ništa da vam pričam na tu temu. Ne plašim se ja nikog, ali o toj temi bih ćutao, imajte razumevanja – zaključio je Ćazim.

Inače, Slobina vila na Dedinju ima četiri nivoa. U njoj se nalazi deset spavaćih soba, šest kupala, dve recepcije i sobe za prijem. Potkrovlje se sastoji od prostranog balkona, tri spavaće sobe i kupatila.

(M. D.)

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code