Azdejković: Bora Đorđević je najveća gej ikona

Azdejković: Bora Đorđević je najveća gej ikona

19. prosinca, 2011.

4634_bora-djordjevic-foto-m-metlas_af

Gej aktivista Predrag Azdejković odlučio je da sa svojim prijateljima preko društvene mreže podeli svoje mišljenje i kaže ko je, prema njegovom sudu, gej ikona. Mnoge je iznenadio svojim izborom kada je postavio status „Bora Čorba je najveća srpska gej ikona!“, a onda je u komentaru objasnio i zbog čega tako misli.

– Zbog frizure i istančanog modnog stila – objasnio je Predrag.
U želji da čujemo komentar popularnog frotmena, pozvali smo ga, ali je ostao nedostupan. Međutim, njegov generalni stav o seksualnim manjinama nije nikakva tajna:

– Pojaviću se na Palminoj paradi u Jagodini. Što se gej parade tiče, danas svi treba da budemo tolerantni. Shodno tome, napisao sam „Tolerantnu pesmu“ – rekao je Bora pre nekoliko meseci na pitanje šta misli o održavanju gej parade i dodao:

 – Ja ne pozivam na nasilje. Ne daj bože! Neka se šetaju koliko hoće, ali ne stavljajte d… u prvi plan. Što se parade ponosa tiče, čega se pametan stidi, lud se ponosi. Po mom mišljenju takvi ljudi vređaju našu tradiciju – izjavio je Đorđević.

Predrag Azdejković inače često na društvenoj mreži zna da bocne poneku javnu ličnost, pa se tako zbog prozivki preko „fejsbuka“ javno prepucavao sa Bokijem 13, a da li će ovaj status zasmetati Bori i da li će se gej aktivista i sa ovim pevačem posvađati, videćemo.

Izvor: pulsonline.rs T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code