ČAČIĆEVE NEPRESTANE UCJENE

ČAČIĆEVE NEPRESTANE UCJENE

25. lipnja, 2021.

 

Nevjerojatno je koliko sa jednim zastupnikom u Hrvatskom saboru jedna minorna politička stranka na čelu s kontraverznim Radimirom Čačićem, iza kojeg se valja brdo navodnih kriminalnih radnji, ucjenjuje Hrvatsku Vladu.

Naime, Čačić, koji je na radost mnogih Varaždinaca glatko izgubio mjesto varaždinskog župana, i dalje prodaje „limunadu“ da od Andreja Plenkovića za taj jedan jedini glas traži i zahtjeva projekt brze pruge Zagreb-Varaždin- Čakovec, a onda i od Varaždina do Lepoglave.

Naravno, da politikant Čačić vrlo dobro zna da nešto takvoga, poglavito s jednim „žetončićem“ može samo sanjati, ali dok „sanja“ to ga najvjerojatnije (misli on) drži u političkom životu.

Kako se uopće u Hrvatskoj može i razmišljati o brzoj željezničkoj prugi od Zagreba do Čakovca i dalje, kad je ovih dana stigla vijest da se obustavljaju svi već započeti radovi na brzoj prugi Dugo Selo-Križevci, koja je trebala biti završena i puštena u promet ove godine?

Taj dio pruge, kažu, bit će završen tek u ljeto 2023., dakle s tri i pol godine od ugovorenog predviđenog roka za završetak!

A Čačić s jednim „žetončićem“ hoće preko noći dobiti nešto što deset ili dvadeset puta više vrijedi i čiji radovi (zna on to dobro) mogu početi eventualno za pet ili deset godina.

Zar stvarno ovaj varaždinski politikant misli i vjeruje da je svima udarilo sunce u glavu?

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code