BROJNI POZNATI NA KONCERTU JELENE ROZGE U KLUBU H2O

BROJNI POZNATI NA KONCERTU JELENE ROZGE U KLUBU H2O

15. studenoga, 2015.

Ana Miscevic
Prekrasna Jelena Rozga održala je koncert koji će se dugo pamtiti. Jedna od najpopularnijih regionalnih pjevačica po prvi je put nastupila pred prepunim, najpopularnijim zagrebačkim klubom H20. Brojne hitove kao što su Tsunami, Minut srca tvog, Opijum i drugi, publika je pjevala u glas s Jelenom.
U nezaboravnom koncertu posebno je uživao Jelenin dečko Stjepan Hauser, dok se atraktivna Borna Rajić na koncertu zabavljala u društvu prijatelja. Snježana Mehun, Martina Podgorski, rukometaš Ivan Antunović, PR gurui Ranko Vučinić i Mate Rončević, Neven Ciganović, Boris Banović, Dalibor Petko brojni drugi s oduševljenjem su pratili svaki Jelenin pokret.
Kao prirodni i nezaustavljivi tsunami na bini, Jelena je još jednom pokazala zašto je jedna od najpopularnijih glazbenica šire regije. Potpuno novim konceptom zabave klub H20 u godinu dana postao je najpopularniji zagrebački klub, koji novim svjetlosnim i zvučnim efektima privlači goste iz cijele Europe. Prosinac, mjesec slavlja u klubu H20 bit će posebno atraktivan.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code