BOŽIĆNI SAJAM U SAMOBORU

BOŽIĆNI SAJAM U SAMOBORU

17. prosinca, 2015.

q
Na glavnom samoborskom Trgu kralja Tomislava i ove godine vladat će božićni ugođaj s blještavim lampicama, ukrasima i mirisima kuhanog vina, kolača i medenjaka. Posjetitelji će, u razdoblju od 18. do 24. prosinca 2015. godine, svakodnevno od 10:00 do 19:00 sati, moći uživati u prigodnom izložbeno – prodajnom božićnom asortimanu samoborskih proizvođača tradicijskih proizvoda i okruženju božićne glazbe, okićene božićne jelke i drvenih kućica. Božićni ugođaj na Trgu na sam Badnjak upotpunit će i dolazak Djeda Božićnjaka.
Organizacijom Božićnog sajma se u vrijeme božićnih blagdana nastavlja kontinuitet i praksa da veliki dio tradicionalnih vrijednosti poljoprivredno – prehrambenih proizvoda i proizvoda tradicijskih obrta samoborskog kraja bude prezentiran na ovoj prigodnoj manifestaciji s krajnjim ciljem promocije samoborske baštine i jačanja prepoznatljivosti destinacije Grada Samobora. Cilj manifestacije je očuvati bogatu kulturnu i obrtničku tradiciju Samobora i sadržajno obogatiti ponudu gradske jezgre.
Organizatori Božićnog sajma su Grad Samobor i Poduzetnički centar Samobor, a suorganizatori Turistička zajednica grada Samobora i td Komunalac d.o.o. Samobor.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code