BORA  ČORBA: Džoni Štulić hteo da igra za Zvezdu

BORA ČORBA: Džoni Štulić hteo da igra za Zvezdu

14. studenoga, 2014.

 

nikola-stulic-1415911620-589839 Custom

 

Legenda srpskog i jugoslovenskog roka Bora Ðorđević otkrio je u intervjuu za Nedeljnik zanimljivu priču o svom „ljutom“ rivalu, frontmenu Azre Branimiru Štuliću.

Govoreći o legendarnom Džoniju, Bora Čorba se prisetio jednog od njihovih susreta i otkrio da je autor nekih od najvećih hitova imao želju da igra fudbal za Crvenu zvezdu!
– Bio sam kod Štulića u Holandiji. Bio je divan. Rekao mi je da hoće da igra fudbal za Zvezdu. Rekao mi je i da ga skupo prodam klubu jer će privući mnogo publike na stadion, ali da požurim jer ga godine sustižu. Rekao mi je i da nije baš tako dobar igrač, ali da tim za koji igra uvek pobeđuje.

Bora Čorba je objasnio i kako je Štulić živeo nakon odlaska iz Jugoslavije devedesetih godina prošlog veka.
– Primao je socijalnu pomoć, ali kad su provalili da igra fudbal za veterane Utrehta, i shvatili da može da radi, odmah su ga kaznili dobrotvornim radom i morao je da vozi taksi. Živi u skladnom braku. Nisam ga nagovarao da se vrati. Rekao mi je da su sve dobre pesme već napisane i da zato ne želi da se vrati. Tom prilikom mi je odsvirao „The Wind Cries Mary“ od Džimija Hendriksa, i to savršenu verziju. Posle mi je odsvirao i jednu njegovu stvar, koja je zvučala isto tako savršeno.

(S. R.)

 

5 komentara

Uskoči u raspravu
  1. crscendo
    #1 crscendo 14 studenoga, 2014, 13:42

    ma tko jebe ta dva za nas zivot beznacajna dreka. Sto uopce koristiti prostor i vrijeme za te dvije nistarije.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code