TOZOVAC: Dragana Mirković je nevaspitana, bolje nek stavi katanac na usta!

TOZOVAC: Dragana Mirković je nevaspitana, bolje nek stavi katanac na usta!

17. lipnja, 2014.

tozovac-1394756628-461563

Pevačica Dragana Mirković iskritikovala je svoje kolege zbog toga što organizuju humanitarne koncerte i uzimaju novac siromašnom narodu, umesto da daju svoj novac ugroženima od poplava.

“Trudim se da dam koliko mogu a ne da organizujem humanitarne koncerte. Ne mogu sad dodatno i za to da uzimam pare, od i ovako siromašnog naroda”, rekla je Dragana.

Upravo ta njena izjava razljutila je njenog starijeg kolegu Tozovca, koji će večeras nastupiti na humanitarnom koncertu u beogradskom Centru Sava, koji organizuje RTS.

“Nevaspitano je da tako nešto bilo ko izjavi. Ona na taj način vređa svoje kolege. Za nju važi ona izreka: pevajte usta da niste pusta. Bolje bi joj bilo da metne katanac na usta i da ćuti, a kad ih otvori, onda neka samo peva. Ja nju poštujem, ali ovo je previše. Pa ako ima toliko para neka da, a mi ćemo i dalje na ovaj način da pomažemo”, poručio je Tozovac.

Dragana Mirković, foto Damir Dervišagić

(Puls)

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Guest
  #1 Guest 19 lipnja, 2014, 06:48

  Tozovac ,legenda ćirilice u Hrvatskoj veoma cijenjene i slušane te negdašnji ponosni prvi harmonikaš Srbije kao i uvijek bez dlake na jeziku o svemu i svakome.Vidi se da je “rastao pored Dunava”.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. kitumijasi
  #2 kitumijasi 18 lipnja, 2014, 11:34

  Sto vam bi da ovog starog olinjalog i nakaznog cetnika i njegovo mislje nama prenosite.Koga briga za tu prekodrinsku gamad?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code