BM 365 RIS: ŽUPANIJSKA ORGANIZACIJA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

BM 365 RIS: ŽUPANIJSKA ORGANIZACIJA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

22. ožujka, 2017.

 

 

U utorak 20. ožujka u Velikoj Gorici osnovana je i javnosti predstavljena Županijska organizacija Zagrebačke županije Stranke rada i solidarnosti. Za predsjednika je izabran Zvonko Kunić, za potpredsjednike Josip Držaić i Pave Vukelić, dok će dužnost tajnice organizacije obnašati Tajana Amšel Zelenika.
Puno uspjeha u radu poželio im je i predsjednik stranke
Milan Bandić koji je u svom govoru istaknuo:

Tamo gdje vidite da ima kvalitetnih pojedinaca i političkih snaga koji već sada rade na dobrobit svojih općina i gradova, s kojima možete graditi dobre stvari, s njima idite u koaliciju. Tamo gdje ih nema, sami radite svoj posao. Mi smo mlada stranka, ali ja vas uvjeravam da gdje god da napravimo listu da ćemo prijeći prag. Ima stranaka koje su na političkoj sceni više od 27 godina a neće to napraviti. Vjerujte u svoje potencijale i našu stranku. Inzistirajte na projektima koji su prioriteti vašeg mjesta i koji će donijeti dobrobit vašem gradu i županiji. Čestitam od srca novoizabranom vodstvu i idemo delati!”

Predstavljanju novoosnovane županijske organizacije nazočio je i glavni tajnik stranke Nenad Predovan, predsjednik Županijske organizacije Sisačko – moslavačke županije Josip Takač te mnogi gosti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code