BM 365 RIS: OVO JE JEDAN OD NAJTEŽIH TRENUTAKA ZA RH

BM 365 RIS: OVO JE JEDAN OD NAJTEŽIH TRENUTAKA ZA RH

1. srpnja, 2017.

U jednom od najtežih trenutaka za Republiku Hrvatsku i sve njene građane u novijoj povijesti, nema mjesta za stranačka prepucavanja.

Svi oni koji misle hrvatski i žele Hrvatsku na dobrobit svojoj djeci, moraju pristupiti državnički, tj. Republika Hrvatska mora imati zajednički stav u pitanju razgraničenja u Savudrijskoj vali kako bi ojačala poziciju predsjednici i premijeru, kako bi se mogli nositi s raznim pritiscima iz Europske unije i svijeta te imati čvrst oslonac za buduće bilateralne pregovore.

Ova situacija pokazuje da nema trajnih saveznika nego da postoje samo interesi. U Hrvatskoj se sada ne smije strančariti i tući za jeftine političke poene, jer su ugroženi njezini vitalni nacionalni interesi.

Stranka rada i solidarnosti zalaže se za hrvatski konsenzus i inzistira na pregovorima u kojima će na adekvatan način biti zaštićen hrvatski akvatorij. Hrvatskoj ne treba niti centimetar kvadratni slovenskog akvatorija.

Pravično razgraničenje između Republike Hrvatske i Republike Slovenije je jamstvo budućih kvalitetnih dobrosusjedskih odnosa.

S poštovanjem,

Milan Bandić

Predsjednik BM 365 – Stranke rada i solidarnosti
T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code