FRANO ČIRKO PREDSJEDNIK ZAGREBAČKOG  HČSP-a

FRANO ČIRKO PREDSJEDNIK ZAGREBAČKOG HČSP-a

11. lipnja, 2012.

IRKO_ZBOR-1

U prepunoj dvorani Europskog doma u Jurišićevoj, 09. lipnja 2012. izabrano je novo vodstvo zagrebačkog HČSP-a. Za predsjednika je izabran Frano Čirko student treće godine matematike na PMF-u, za tajnicu je izabrana Nikol Malić studentica prava druga godina, za dopredsjednike su izabrani Ljubomir Ljubičić satnik HV-a u mirovini i prvi hrvatski redarstvenik s 18 godina staža u HV-u i Ivica Balenović diplomirani ekonomist, hrvatski branitelj i zaposlenik Državnog zavoda za statistiku.

Na Zboru su nazočili gosti iz A-HSP-a predvođeni predsjednikom gospodinom Draženom Kelemincem i gospoda Robert Balić i Draženko Kožul iz HSP AS. Pozvana je i HSP ali se nitko od njih nije pojavio na Zboru. Zboru su nazočili prof. Krešimir Mihajlović, Anto Jurendić, Boris Prebeg iz HOZ-a Jazovka, Ludvig Pavlović sin pokojnog viteza Ludviga Pavlovića, Leo Marić iz udruge DOM, Ante Goran Blažeković jedan od utemeljitelje HSP-a, Mate Ćavar i drugi. Hvala svima koji su svojom nazočnošću uveličali naš Zbor.

Zbor su pozdravili stranački dužnostnici, Ivan Krobot dipl. iur u ime Gradskog odbora, Mate Bekavac dipl. oec. predsjednik Središnjeg odbora, Ivan Gabelica dipl. iur obnovitelj HČSP-a i Josip Miljak predsjednik stranke.

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code