BLANKA ŽELI BITI PREDSJEDNICA ATLETSKOG SAVEZA

BLANKA ŽELI BITI PREDSJEDNICA ATLETSKOG SAVEZA

24. rujna, 2021.

 

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis i jedna od najboljih hrvatskih sportašica Blanka Vlašić u četvrtak je u otvorenom pismu objavila da će podnijeti kandidaturu za predsjednicu Hrvatskog atletskog saveza (HAS) te da joj je motiv poboljšanje sustava i da ne planira nikakav puč, niti rušenje saveza.

“Budući da se proteklih dana u medijima spekuliralo o mojim budućim ambicijama i planovima, željela bih i osobno progovoriti o toj temi obraćajući se prvenstveno atletskim klubovima, ali i svima zainteresiranima. U izjavama tijekom moje atletske karijere i nakon prestanka aktivnog bavljenja sportom u više sam navrata naglasila da i dalje želim ostati u sportu i doprinijeti mu svojim znanjem i iskustvom. Jasno je da u tom smislu najviše mogu pružiti atletici i da je atletika moje životno opredjeljenje.

Htjela bih naglasiti da je prva osoba koju sam o svojim ambicijama obavijestila moj dugogodišnji predsjednik u klubu i trenutni predsjednika Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić. S obzirom na to da je on na kraju svog drugog mandata, izrazila sam želju da se kandidiram za mjesto predsjednice saveza te sam zatražila njegovu podršku”.

IZVOR: www.gol.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code