BLANKA VLAŠIĆ MEĐU HRVATIMA U MAINZU

BLANKA VLAŠIĆ MEĐU HRVATIMA U MAINZU

4. veljače, 2018.

 

 

Naša proslavljena sportska zvijezda Blanka Vlašić svojim svjedočenjem vjere oduševila je brojne Hrvate koji su se okupili u mjesnoj crkvi u Mainzu, koja je za ovu prigodu bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

A Blanka je sa oltara mjesne crkve govorila kako je upravo uz veliku vjeru i molitvu uspjela u životu sve ostvariti i posložiti na svoje mjesto, zbog čega je danas izuzetno zahvalna Isusu. I zato u svakoj prigodi javno naglašava i svjedoči to svoje iskustvo vjere koja je danas vodi kroz život.

Susret sa Blankom i njezino svjedočenje trajalo je dva sata, a nazočni su Blanku u više navrata od srca nagradili sa dugačkim pljeskom uz izraze divljenja njezinoj vjeri i sportskom uspjehu.

U ime Hrvata i crkve u Mainzu zahvalio joj se fra Ante Bilić, voditelj Hrvatske katoličke župe u ovom prijateljskom gradu na obali Rajne, koja već više od 50 godina djeluje sa puno uspjeha u prezentaciji vjere i Hrvatske, među njemačkim domaćinima i ima odličnu suradnju sa Njemačkom biskupskom konferencijom.

Velika sportska zvijezda nakom mise i svjedočanstva nastavila je zabavno druženje sa mladima u misiji Mainz.

Tekst i foto: Ivo Zeba /croatia-presse.de T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 4 veljače, 2018, 17:25

  Sport je najbolji promotor svega.
  Naravno ako se ne vjeruje, nema niti uspjeha.
  Vidi se da je Blanka najbolji ambasador u svijetu.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code