BISKUP KOŠIĆ ČESTITAO BAJRAM

BISKUP KOŠIĆ ČESTITAO BAJRAM

24. svibnja, 2020.

 

Sisački biskup Vlado Košić uputio je u petak, 22. svibnja čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću te vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj u povodu Ramazanskog bajrama. „Čestitajući Vama i Vašim vjernicima Ramazanski bajram želim da se i u budućnosti, kako smo se često i u prošlosti, zajedno borimo za vrijednosti koje su jedino sposobne sačuvati i unaprijediti čovjeka i svu društvenu zajednicu, a među kojima su: bogobojaznost, poštivanje čovjekova dostojanstva, pravednost, ljubav i mir među ljudima i narodima! Neka vas sve u dobru i radosti uzdrži Svemogući Bog“, zaželio je u čestitki sisački biskup.

Biskup Košić čestitku je poslao i umirovljenom muftiji  Ševku ef. Omerbašiću, imamu sisačkom Alemu Crnkiću te umirovljenom sisačkom imamu Fuadu Karagi. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. mujo basinac
  #1 mujo basinac 26 svibnja, 2020, 18:13

  Ustaše su nama uvijek čestitale naše blagdane,kao i mi njima i nije bilo problema.
  Danas izmišljaju probleme,što naš Bog ne poznaje.
  Zato sam za to da ove naše monoteističke religije podrže jedna drugi i uvijek u interesu naroda,a ako je moguće i države,jer država je ona koja bi trebala štititi svakog svog građanina,bi ili ne bio vjernik.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code