BILL GATES I SAD SU NAJSUMNJIVIJI ZA PANDEMIJU

BILL GATES I SAD SU NAJSUMNJIVIJI ZA PANDEMIJU

11. siječnja, 2022.

 

Prva država koja je zatražila istragu o porijeklu korona virusa i izazivanju pandemije bila je Australija. Glavna osumnjičena bila je Kina, međutim Kina je službeno najavila da je jako zainteresirana za međunarodnu istragu i da će poduzeti sve što je potrebno. Iz Njemačke je jedan odvjetnik prijetio novim Nurberškim procesom, da bi naposljetku iz SAD-a stigla informacija da se presudne informacije o nastanku pandemije koronavirusom od javnosti moraju čuvati narednih 50 godina

Napisao: Dražen Stjepandić

Od nastanka pamdemije COVID-19 jedan od najsumnjivijih tipova je Bill Gates.

Nema dugo kako je jedan od najpoznatijih tehno milijardera, suosnivač Mikrosofta poručio je kako je otkazao svoje planove za odmor, te upozorio da svijet ulazi u najgori dio pandemije koronavirusa. On sam nije ni epidemiolog, mikrobiolog, bilo kakav znanstvenik s toga područja i ako njegovim riječima želimo pripisati vjerodostojnost moramo pretpostaviti kako je to čuo iz dobro upućenih izvora. Gates je unio i malo optizima, rekavši da smatra da bi se pandemija mogla završiti naredne godine.

„Baš kada je djelovalo da će se život normalizirati, možemo vidjeti da ulazimo u najgori dio pandemije. Omikron će nas sve pogoditi. Moji bliski prijatelji su već zaraženi njime, a ja sam otkazao većinu mojih planova za blagdanski odmor“ – napisao je Gates na svom Twitter profilu.

Smatra da omikron neće dugo biti dominantan soj, te pretpostavlja da će aktualni val trajati manje od tri mjeseca. Naveo je da pandemija neće trajati vječno, te da je uvjeren kako će ona završiti i da će se blagdani uskoro slaviti kao nekad, dodajući kako je svjestan da je frustrirajuće što je još jedan blagdan obilježen koronavirusom.

Vrijeme će pokazati je li bio u pravu, a do sada se pokazalo da nije promašivao. Podsjećamo još 20. veljače 2020. prije negoli je u Hrvatskoj objavljeno izvanredno stanje pandemije COVIDOM-19 na portalu Tjedno smo objavili tekst pod naslovom „AMERIKANCI DVA MJESECA PRIJE POJAVE KORONAVIRUSA U KINI IZVELI SIMULACIJU GLOBALNE EPIDEMIJE ISTIM VIRUSOM“, tekst smo prenijeli s portala Logično.com i kod nas je privukao veliku pozornost.

Event 201

U tom tekstu iznosi se nekoliko bitnih i zanimljivih informacija vezano za priču o ovoj čudnoj i nagloj epidemiji koronavirusa u Kini a o kojima velika većina stanovništva nije znala mnogo i te informacije su od vrlo velikog značaja za razumijevanje cijele situacije oko ove medijske ili prave epidemije, što je za sada teško utvrditi. Fondacija Billa Gatesa,  u listopadu 2019. u suradnji sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) te Johns Hopkins centrom za sigurnost zdravlja provode zajedničku akciju pod nazivom Događaj 201 (Event 201) što je zapravo pokazna vježba za slučaj izbijanja pandemije, vidi čuda, korona virusom uzrokovane zarazne bolesti.

Vježba se održala kako bi se označila polja gdje je nužno javno-privatno partnerstvo u svrhu odgovora na ozbiljnu epidemiju – pandemiju kako bi se umanjile društvene i ekonomske posljedice iste.

Pri provođenju vježbe, prema izjavi samih organizatora, korišten je model novog tipa koronavirusa. Kao što znate, prvi zabilježeni slučaj infekcije korona virusom se dogodio krajem prosinca 2019. godine, službeno novim tipom korona virusa.

Naime, Fondacija Billa i Melinde Gates je izravni sufinancijer istraživačke organizacije pod nazivom The Pirbright Institute za biokemijska istraživanja koja je 20. studenog 2018. patentirala (patent 10,130,701) umjetno proizveden korona virus – cjepivo čija je namjena, navodno, zaštita od virusa ptičjeg infektivnog bronhitisa (dakle respiratorne infekcije).

Isti institut je i vlasnik patenta 10,507,237 izdan 17. prosinca 2019. za umjetno proizveden virus afričke svinjske groznice, čija je svrha, navodno, zaštita od „virulentnog virusa“.

Naime, na svom izlaganju na međunarodnom znanstvenom forumu TEDTalk, znameniti Microsoftovac je izjavio kako su cjepiva rješenje za prenapučenost zemlje te su ključ za redukciju svjetske populacije. Ili prema njegovim riječima: „ako napravimo ozbiljan posao sa cijepljenjem, zdravstvenom zaštitom, zdravstvenim uslugama na polju reprodukcije, mogli bismo globalnu populaciju umanjiti za 10-15%.“

Interesantno je da gdje god su zadnjih 10 godina po Africi, Aziji, Južnoj Americi izbijale čudne i nagle epidemije, uvijek su bili prisutni Gatesovi humanitarni cjepitelji koji besplatno cijepe stanovništvo (zika, ebola).

Ova epidemija korona virusa dolazi kao naručena za ranije spomenuti „ozbiljan posao“ jer je 24. siječnja 2020. godine američki Nacionalni institut za zdravstvo (NIH) odlučio pod hitno smisliti cjepivo protiv kineskog koronavirusa. I to u roku 90 dana! Reuters je objavlio kako znanstvenici iz NIH-a u suradnji sa relativno nedavno osnovanom tvrtkom (2010.) za biotehnologiju pod nazivom Moderna Inc te tzv. Koalicijom za pripremljenost protiv epidemija i inovativnost (CEPI) – već imaju genetski kod kineskog virusa. Još se mrtvi u Kini nisu niti ohladili a oni već imaju cijeli genetski kod virusa (nevjerojatno sličnom onom sintetičkom iz laboratorija Moderne Inc.) i kreću sa proizvodnjom sigurnog i operativnog cjepiva u roku kraćem nego što se formulira nova pasta za zube. Kao u hollywoodskom block busteru.

CEPI je inače organizacija koja promovira cijepljenje i cjepiva a prema njihovoj službenoj web stranici (https://cepi.net/about/whoweare/) osnovana je u švicarskom Davosu i to navodno od strane vlada Indije i Norveške, u partnerstvu sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) te Fondacijom Billa i Melinde Gates i Wellcome Trusta, a pri čemu su prikupili 750 milijuna dolara. Ne navode tko je dao koliko.

Wellcome Trust je osnovao 1934. godine farmaceutski magnat Sir Henry Wellcome. Wellcome Trust je 1995. prodao svoje dionice farmacautskog businessa firmi Glaxo-Smith-Kline, jednom od najvećih proizvođača cjepiva u svijetu.

Inače, prema službenoj stranici kompanije Moderna Inc, zaduženoj upravo za proizvodnju tog „spasonosnog cjepiva“, jedan od glavnih financijera kompanije i donator je (evo ih opet) Fondacija Billa i Melinde Gates. Uz njih tu je i DARPA, Defence Advanced Research Projects Agency, američka agencija za nove vojne tehnologije koja se između ostalim bavi i programima biokemijskog naoružanja i vojnih bioagensa.

Za izbacivanje bilo kakvog lijeka na tržište su potrebne godine, čak i desetljeća kliničkih ispitivanja. A Moderna Inc to planira u 3 mjeseca i odmah kreće sa testiranjima na ljudima koja će (možemo se okladiti) pokazati da je njihovo cjepivo spremno za izvanrednu distribuciju i da je sigurno za ljude (ili će ići sa pričom o manjem zlu). Bill Gates je samo jedan u nizu likova eugeničke orijentacije koji smatra da je svijet prenapučen suvišnim ljudima koje treba ukloniti sa lica zemlje kako bi zemlju naslijedili njegova djeca i djeca njemu sličnih. U tom, novom svijetu, nema mjesta za one koji kako kažu samo zagađuju zemlju.

Zato, ova pandemija je kao naručena. Trenutak za nju jednostavno ne može biti bolji. Jer eto, pruža se izvanredna prilika koju su propustili sa debaklom sa „svinjskom gripom“. Pri tome računaju na slabu informiranost i kratko pamćenje većine populacije.

Izvanredno stanje

Nešto ovakvo je odlična prilika za proglašenje izvanrednog stanja tipa onog za variolu veru u Jugoslaviji početkom 70-ih, pisalo je, a dogodilo se nešto mnogo gore u većini svijeta brojna ljudska prava i građanske slobode jednostavno su bile suspendirane, uz naoružane vojne i policijske kordone i prislno cijepljenje kompletnog stanovništva gdje će mediji masovno poticati strahove kod stanovništva, da ne pruža otpor prisilnom cijepljenju. S malim brojem onih koji provjeravaju i ne vjeruju svemu što im se servira se planiraju obračunati silom. To samo u slučaju da većina odluči da ne zna, ne vidi i ne čuje i da se odluče ponašati poput Danaca, Norvežana, Šveđana i Finaca, koji i dan-danas plaćaju ceh afere sa cjepivima protiv svinjske gripe u zdravlju i životima svojih građana, jer su vjerovali svojim globalistima.

Danas je globalist sa ovih prostora, premijer Plenković, vezano uz ostavku ministra Kujundžića, prigovorio istom kako se bavio svojim aferama dok Hrvatsku čeka priprema za borbu protiv koronavirusa. Uključuje li ta borba i prisilno cijepljenje sumnjivim cjepivom protiv sumnjive bolesti laboratorijskog porijekla pod prijetnjom zatvora ili likvidacije? Cjepivom stvorenim u 90 dana od strane organizacija i tvrtki koje su 2 mjeseca prije izbijanja epidemije izvodili «simulaciju» globalne epidemije izazvane upravo korona virusom?„

Sve što se događalo poslije objave toga teksta nevjerovatno je potvrdilo ono što smo objavili. O Billu Gattesu, njegovoj fondaciji i razvoju, te primjeni cjepiva.

Međunarodna istraga

Prva država koja je zatražila istragu o porijeklu korona virusa i izazivanju pandemije bila je Australija. Glavna osumnjičena bila je Kina, međutim Kina je službeno najavila da je jako zainteresirana za međunarodnu istragu i da će poduzeti sve što je potrebno. Iz Njemačke je jedan odvjetnik prijetio novim Nurberškim procesom, da bi naposljetku iz SAD-a stigla informacija da se presudne informacije o nastanku pandemije koronavirusom od javnosti moraju čuvati narednih 50 godina.

Sudeći po zaprečivanju međunarodne istrage prilično je jasno tko bi mogao biti glavni krivac za zdravstvenu i gospodarsku katastrofu s još nesagledivim posljedicama. Inače i prethodna svjetska pandemija španjolske gripe nije kako joj ime govori nastala i svijet poharala iz Španjolske nego iz SAD-a. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 11 siječnja, 2022, 12:05

  POŠTOVANI DRUŽE DRAŽENE STJEPANDIĆU ,
  PUNO TOGA ,O ČEMU PROČITAH U OVOM VAŠEM IZVJEŠTAJU ,SAZNADOH U VREMENIMA OVIH NEKOLIKO PRETHODNIH GODINA ,OD KADA JE OVA OPAKA KUGA NA DNEVNOM REDU DRUŠTVENIH I DRUŠTVENO POLITIČKIH ODNOISA , A MI GRAĐANI NISMO ONI KOJI ODLUČUJU O NJENOJ UPORABI VEĆ ONI KOJI SMO SUBJEKT TRPLJENJA NJENE RAZUZDANAOSTI . ALI TAKVO STANJE I NJENOG OSORNOG I RAZUZDANOG DJELOVANJA ,NEĆE I NE MOŽE JOŠ DUGO TRAJATI ,JER SU SE VREMENA PROMJENILA, JER SMO NA VIŠEM STUPNJU CIVILIZACIJSKOG POIMANJA SVIJETA I ODNOSA U NJEMU.PA PROČITATI VAŠ IZVJEŠTAJ O OVOJ KUGI I NJENOM KARAKTERU I DANAŠNJIM VLADAJUĆIM RUŠTVENO-POLITIČKIM ODNOSIMA KOJI SU JE STVORILI I VLADAJU NJENOM UPORABOM, POTREBNO JE ZNATI SVE ŠTO SE ZBIVA NA JAVNOJ SCENI,NAŠE GEJE, KOJA JE UVIJEK ODRAZ DRUŠTVENH ODNOSA ,A ONI SU UVIJEK ,REČE MARX ,INTERESNI I SA TOG ASPEKTA SE PROMATRAJU.
  PA I TVOJA ANALIZA DANAŠNJE RASPROSTRTOSTI I KARAKTERA DJELOVANAJA OVE OPAKE KUGE ,POŠTOVANI DRUŽE STEJEPANDIČU ,MOŽE SE SAZNATI SAMO IZ USTA OVAKVIH DRUŠTVENO-POLITIČKI OBRAZOVANIH LJUDI KOJI NAS IZVJESTIŠE O MNOGIM I RAZNIM UDRUŽENIM ZAJEDNICAMA ŠPEKULATIVNOG KARAKERA OVE NAŠE GEJE ,A UVIJEK SE ONE FORMIRAJU U INTERESU ZAJEDNIČKOG,DOBROG I SIGURNOG PROFITA. PA POŠTOVANI DRUŽE STJEPANDIĆU I DO SADA SMO ZNALI DA OVAKVI SKUPOVI BOGATIH I UDRŽENIH INTERESDŽIJA U PROFITU, ODLUČUJU O PERSPEKTIVNOM RAZVOJU NAŠE GEJE ,JER SU KAKO REČE MARX I PAPA U OSTAVCI UDRUŽENI S ‘RELIGIJOM KAO NAJSIGURNIJIM OSLONCEM ZA REALIZACIJU SVOJIH PROGRAMA. PA ŠTA DA TI PORUČIM ,PROČITAVŠI OVAJ VAŠ URADAK, OSIM ,HVALA DRUŽE STEPANDIĆU NA JOŠ JEDNOJ INFORMACJI KOJA TRAŽI IZVORNE IZVORE

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code