BETINA FILM FESTIVAL ČEKA VOLONTERE

BETINA FILM FESTIVAL ČEKA VOLONTERE

15. lipnja, 2019.

 

 

Voliš more, obožavaš film, želiš upoznati druge filmoljupce i umrežiti se s ljudima iz filmske industrije? Postani volonter na Betina Film Festivalu! Osigurat ćemo ti ugodan smještaj, pobrinuti se da dobro jedeš dok radiš na festivalu, a očekuju te i brojne druge pogodnosti.

Naučit ćeš kako funkcionira filmski festival, upoznati brojne druge zaljubljenike u film, ali i profesionalce iz filmske industrije, a pobrinut ćemo se i da tvoje festivalske dužnosti odgovaraju tvojim željama i interesima.

Prijave su otvorene do 1. srpnja, a prijaviti se možeš ako imaš 18 ili više godina i to putem prijavnice na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/volontiranje).

Sve informacije potraži na službenoj stranici Betina Film Festivala, a ako imaš dodatna pitanja javi se na  [email protected]  s obaveznom naznakom u predmetu maila „ZA VOLONTIRANJE“.

Ako još nisi čuo/čula za nas, evo nekoliko riječi o našem mladom, ali brzo rastućem festivalu.

Betina Film Festival ( BAFF ) petodnevni je filmski festival hrvatskog i međunarodnog filma koji se održava drugu godinu zaredom, od 4. do 8. rujna u prekrasnom primorskom mjestu Betina, u Šibensko-kninskoj županiji. Orijentiran je na promicanje hrvatske kinematografije, prezentaciju kratkog međunarodnog filma, edukaciju o filmskoj umjetnosti te istraživanje mogućnosti iste.  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code