BESPLATNO KLIZALIŠTE U POREČU

BESPLATNO KLIZALIŠTE U POREČU

18. studenoga, 2016.

 

Besplatno klizalište, božićni sajam, više od dvadeset koncerata te brojni sadržaji za sve uzraste obilježit će prvo izdanje manifestacije Advent Poreč, kojeg su danas u Maloj vijećnici Grada Poreča-Parenzo najavili dogradonačelnik Poreča Loris Peršurić, te predstavnici partnera: Vlatka Ilečić Arklinić iz Valamar Riviere i Dean Krizmanić iz Plave lagune.

Advent Poreč održavat će se na Trgu Matije Gupca od 6. prosinca 2016. do 8. siječnja 2017. godine, dok će porečko besplatno klizalište ostati otvoreno do 15. siječnja.

– Osluškujući želje naših sugrađana, Grad Poreč-Parenzo, zahvaljujući sinergiji javnog i privatnog sektora, ove godine organizira pravi advent u našem gradu, koji će Porečanima i svim gostima donijeti autentičnu adventsku atmosferu. Kroz bogat program i svakodnevne aktivnosti, Grad će, zajedno s partnerima i suorganizatorima, osigurati besplatne sadržaje i pregršt zabave za sve posjetitelje, rekao je Peršurić.

Odabrali smo predivnu lokaciju Trga Matije Gupca u starogradskoj jezgri kako bismo vratili Porečane u najljepši dio grada, u kojem će doživljaj Adventa biti potpun.

Dodao je kako su se organizatori, uz besplatno klizalište, koncerte Night Expressa, Gustafa, Detoura i brojnih drugih, te vikend događanja s besplatnim degustacijama slastica, vina i ulja, posebno potrudili oplemeniti božićni sajam koji će krasiti bijele drvene kućice, bijeli drveni paviljon koji će svojom posebnošću zamijeniti standardnu pozornicu, a tu je i prigodna dekoracija božićnog sajma s umjetnim snijegom, posebno uređen photopoint i još mnogo toga.

– Uz to što će sva događanja tijekom adventa biti besplatna, osigurali smo i promotivne cijene hrane, pića i slastica, ali i vlakić od Velikog gradskog parkirališta do Adventa Poreč, zaključio je Peršurić.

Velika novost je što će se tradicionalni blagdanski program Grada Poreča-Parenzo Porečka bajka za mališane vrtićkog uzrasta ove godine održati u bajkovitoj Villi Polesini, koja će biti odlična scenografija za omiljeno događanje u godini. Tijekom održavanja Porečke bajke, od 14. do 22. prosinca, poklon paketiće i kazališne predstave na dar dobit će čak 1400 porečke djece.

Partneri su Adventa Poreč Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Društvo invalida, kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Netko tko želi ići na klizalište
    #1 Netko tko želi ići na klizalište 11 siječnja, 2017, 15:43

    U koliko do koliko sati traje klizalište 15. Sijećnja?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code