BESPLATNO DO PRVIH REZULTATA TRETMANA MAGNETOTERAPIJOM

BESPLATNO DO PRVIH REZULTATA TRETMANA MAGNETOTERAPIJOM

24. lipnja, 2020.

Odnedavno zahvaljujući poduzeću Markcodex d.o.o. u Zagrebu je situacija dosta bolja. U studiju za poboljšanje zdravlja u Ilici 107/2 ne samo da potrebite čekaju najnoviji aparati nego je početak besplatan. Do prvih rezultata možete doći samo uz prethodnu najavu i rezervaciju termina na telefon 01/ 4823 503 ili na mobitel 097/ 6194 545.

Nudi se 38 programa za različita oboljenja

Tekst: Franjo Dobrović

Doći do zdravlja bez trovanja lijekovima želja je mnogih. Tretmani magnetoterapijom spadaju među najpopularnije načine. Provjerena metoda terapija akutnih i kroničnih bolesti pomoću magnetnih polja i elektromagnetskih sila nažalost zbog dugih lista čekanja u javnim zdravstvenim ustanovama mnogima nije dostupna na adekvatan način, a i kada se dođe na red za terapiju teško je dobiti potreban broj tretmana.

Odnedavno zahvaljujući poduzeću Markcodex d.o.o. u Zagrebu je situacija dosta bolja. U studiju za poboljšanje zdravlja u Ilici 107/2 ne samo da potrebite čekaju najnoviji aparati nego su početni probni tretmani besplatni. Do prvih rezultata možete doći samo uz prethodnu najavu i rezervaciju termina na telefon 01/ 4823 503 ili na mobitel 097/ 6194 545.

Bez nuspojava

U studiju za magnetoterapiju Markcodexa bez nuspojava tretiraju razna oboljenja:

– Reume (akutne i kronične), oboljenja zglobova i kukova, išijas, frakture, okoštavanje, oboljenja kralježnice, artritis

– Pareze, djelomičnu ukočenost

– Akne, psorijazu i ostala kožna oboljenja, dermatitis, alergije

– Poremećaj metabolizma, razna druga želučana oboljenja, hemeroide

– Poremećaj krvotoka, migrene, sinuse, štitnjaču

– Poremećaj sna, depresiju, anksioznost, višak kilograma

– Podmalađivanje, zatezanje bora lica, te kože tijela

– Anticelulitni program

– Sve vrste sportskih ozljeda.

Radno vrijeme je od 10:00 do 18 sati.

Najnoviji aparati

Svi tretmani obavljaju se uz pomoć najnovijih aparata s frenkvencijom i do 9999 Hz, što daleko nadmašuje aparate u javnim zdravstvenim ustanovama. Nudi se 38 programa za različita oboljenja.

Magnetski inducirani potencijali harmoniziraju i osnažuju mnoge tjelesne funkcije, te aktiviraju poremećene regulacijske krugove. Tako stanice i organi ponovno dolaze u ritam. Ovaj mehanizam igra važnu ulogu i za imunološki sustav pri obrani od bakterija i virusa.

Magnetoterapija je dokazana metoda i za prevenciju brojnih bolesti. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 23:42

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.?????

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code