BESPLATNI INTERNET U ZETOVIM VOZILIMA

BESPLATNI INTERNET U ZETOVIM VOZILIMA

16. studenoga, 2018.

 

U petak, 16. studenoga, ispred Upravne zgrade tvrtke ZET, Ozaljska 105, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, predstavit će nova vozila ZET-a i projekt besplatnog interneta u vozilima javnog gradskog prijevoza.

ZET kao javni prijevoznik aktivno sudjeluje u turističkoj ponudi grada Zagreba i to vožnjama turističkim cabrio autobusima, ali i izvanrednim vožnjama za skupine, kao što su vrtići, škole, udruge, klubovi. Kako bi se takve usluge mogle obavljati još kvalitetnije, ZET je vozni park obnovio s dva nova turistička autobusa.

S ciljem pružanja čim kvalitetnije usluge korisnicima, nastavljen je projekt opremanja ZET-ovih vozila uređajima za bežični pristup internetskoj mreži. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. SOFIJA ROSA
  #1 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 22:09

  Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Sophia Arise
  #2 Sophia Arise 24 prosinca, 2018, 07:16

  Dobar dan sam po imenu Sophia Arise. Želim dati opipljive komentare o tome kako sam kroz kredit GEORGE KENNETH LOAN INVESTMENT dobio kredit od 58,000 eura. NAPOMENA: Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita od njegove tvrtke, molimo kontaktirajte VIA EMAIL ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code