BELJAK IZBACIO MRTVOG FRŠČIĆA IZ STRANKE

BELJAK IZBACIO MRTVOG FRŠČIĆA IZ STRANKE

19. siječnja, 2019.

 

 

Na treću obljetnicu smrti Josipa Friščića (15.8.1949.-23.1.2016.) sa svih popisa „izbacio“ je i dugogodišnjeg predsjednika stranka – Josipa Friščića, inače i dragovoljca hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, župana Koprivničko-križevačke županije i potpredsjednika Hrvatskog sabora! Naravno, ovaj „specijalista“ za automobile, kako ga neki pogrdno nazivaju, ne spominje ni one predsjednike koji su bili prije njega, poput Branka Hrga ili Zlatka Tomčića, jer nastoji i želi da povijest počinje s njegovom malenkošću

Napisao: Mladen Pavković

Od kada je došao na čelo Hrvatske seljačke stranke (HSS), Krešimir Beljak je stvarno umislio da je s nekoliko klimavaca i njezin vlasnik!

Osim što iz stranke, kao svoje „prčije“, izbacuje žive članove, tako radi i sa onima kojih više nema.

Naime, na treću obljetnicu smrti Josipa Friščića (15.8.1949.-23.1.2016.) sa svih popisa „izbacio“ je i dugogodišnjeg predsjednika stranka – Josipa Friščića, inače i dragovoljca hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, župana Koprivničko-križevačke županije i potpredsjednika Hrvatskog sabora!

Naravno, ovaj „specijalista“ za automobile, kako ga neki pogrdno nazivaju, ne spominje ni one predsjednike koji su bili prije njega, poput Branka Hrga ili Zlatka Tomčića, jer nastoji i želi da povijest počinje s njegovom malenkošću.

Poljoprivreda i seljaštvo

Još je jadnije i žalosnije kad piše „iz povijesti stranke“, kao na kalendaru za ovu godinu, što prvo navodi kad je umro dr. Juraj Krnjević (6.1.1988.), a zatim kad je rođen i umro Josip Pankretić, da bi ovaj čudan i smušeni „popis“ od dvadesetak činjenica zaključio s 1904. godinom – Danom hrvatske seljačke stranke (usvojen program HPSS-a).

Nu, možebitno da to nije pisao sam Beljak, već njegov „stručnjak“ za povijest notorni prof. dr. Hrvoje Petrić, inače potpredsjednik stranke!

Zanimljivo je da je u ovoj organizaciji, otkada je na njezinu čelu, umišljeni Beljak, najmanje pravih, istinskih seljaka i poljoprivrednika i da ta stranka brine o selu, poljoprivredi i seljaštvu isto toliko koliko i sam Beljak o vremenskoj prognozi.

Nitko ili malo tko je uspio u kratkom vremenskom razdoblju toliko uništiti jednu stranku, političku stranku kao ovaj populista, kojem bi ipak možebitno bilo najbolje da se vrati starom zanatu.

Vjerujemo da će vrlo brzo doći trenutak, kad će umjesto drugih, Uskoku morati prijaviti i sam sebe.

Friščić je primjerice najzaslužniji za izgradnju brze ceste od Zagreba do Križevaca, iznimno velikog i značajnog broja potpore (financijske i ine) poljoprivrednicima, ali i za podizanje spomenika gotovo u središtu Zagreba – dr. Stjepanu Radiću, itd. i tome slično.

A, Beljak, Beljak će, bojimo se, ostati upisan u ovoj stranci „zlatnim slovima“, kao čovjek koji u nju zabio posljednji čavao!

Uhićen mladić

Većina medija je objavila da je „uhićen mladić (!) koji je na spomeniku Franji Tuđmanu nacrtao srp i čekić“, odnosno da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je 5. siječnja 2019. oko 23:55 sati došao do Ulice hrvatske bratske zajednice i sprejem crne boje koji je donio sa sobom na postolju spomenika nacrtao grafit i otišao.

E, sad bi nas zanimalo, otkad se za čovjeka koji je tim činom iskazao mržnju ne samo prema prvom hrvatskom predsjedniku, već i prema Republici Hrvatskoj, ili bolje rečeno svim onima koji su, zajedno s Tuđmanom, branili i obranili slobodnu, samostalnu i nezavisnu hrvatsku državu piše da je to učinio „mladić“?

Srbi, odnosno Milorad Pupovac i njegovi sateliti, kad netko išara neki spomenik iz NOB-a, ili ne daj Bože nekom četniku, odmah kažu da je to djelo „ustaša“ ili onih koji nisu za „mirnu integraciju“, koji unose „mržnju među bratskim narodima“ i tome slično.

Da je nešto sličnoga učinio neki hrvatski domoljub na nekom „njihovu“ spomeniku (recimo da je nacrtao samo slovo „U“) odmah bi objavili i njegovo ime i prezime, ali i fotografiju.

Takav bi također bio prikazan i u glavnim informativnim tv i inim emisijama kako ga dovode na sud s lisicama na rukama.

Ali ovo izgleda nije vandal, kriminalac ili čovjek koji je učinio teško kazneno djelo, nego je jednostavno – „mladić“, pa valjda nema potrebe da se zasad više bilo što kaže o njemu.

Bivši partizani, za koje se stječe dojam da ih je svakim danom sve više, kad netko oboji neki spomenik iz NOB-a također odmah daju priopćenje da „ustaše napadaju“ ili da „fašisti divljaju po spomenicima NOB-a“.

A, što je sad ovo?

Kakav „mladić“, odnosno od kada se takvim imenom nazivaju mrzitelji svega što hrvatski diše, kriminalci i lopuže? T

23 komentara

Uskoči u raspravu
 1. makajas
  #1 makajas 21 siječnja, 2020, 14:13

  MOJO svedočenje Dobar dan,
   moje ime je Azwandy, građanin sam Švedske. želim
  da svedočim o dobrom zajmu zajma koji mi je pokazao svjetlo nakon
  prevareni od strane četiri različita lažna Internet kreditora, svi oni
  obećaj mi zajam nakon što sam tražio da platim mnoge
  naknade koje nisu ništa proizvele i nisu dale pozitivan učinak
  rezultata. Izgubio sam puno novca blizu 32.000 eura
      Jednog dana dok sam pretraživao internet naletio sam na stari post
  o još jednoj žrtvi poput mene koja je dobila kredit od Ranner kredita, nakon što sam pročitala njeno svjedočenje, odlučila sam se samo
  daj ga zadnji put suđenje, prijavila sam se putem e-maila
  i u roku od 48 sati dobio sam zajam od 32.000 eura. Nisam mogao vjerovati
  moje oči, sad sam opet sretna i bogata i zahvaljujem Bogu da takve kreditne kompanije poput ove još uvijek postoje na ovim prevarama na sve strane, molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit da posjete e-poštu ,,, ([email protected]), oni nikada neće propasti
  vi i vaš život će se promeniti kao i moj.
  Brzo se obratite ([email protected]) već danas i uzmite njihov zajam od njih.
  Ostanite sigurni i blagoslovljeni

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Financiranje novac od 70.000 € ima 100.000.000 € u 24 ili 48 sati od nova godina 2019 e-mail: zeljka.baletic@gmail.com?? WhatsApp: +33758119861
  #2 Financiranje novac od 70.000 € ima 100.000.000 € u 24 ili 48 sati od nova godina 2019 e-mail: [email protected]?? WhatsApp: +33758119861 25 siječnja, 2019, 00:29

  Financiranje novac od 70.000 € ima 100.000.000 € u 24 ili 48 sati od nova godina 2019 e-mail: [email protected]??
  WhatsApp: +33758119861

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 21 siječnja, 2019, 14:21

  Ovo su sve “komentari” ljigavih “HSS”-ovaca. Popišamo se na njih. Sve drug do druga. Fuj. Smrde ko septička jama.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Pucarić
  #4 Pucarić 20 siječnja, 2019, 17:40

  Krešo Beljak nakon objave Mladena Pavkovića: “Inače se ne opterećujem ovakvim likovima i nebitnim kvazidesničarskim portalima na kojima takvi pišu.
  Tjedni, direktni, kamenjari, narodi, maxportali, hrsvjetovi i slične pojave koje zagađuju internet do gadljivosti, nisu moj svijet.

  No ovaj lik, Mladen Pavković, bivši jugoslavenski komunistički novinarčić, a danas hrvatski ultranacionalist i notorni kvazipisac, prevršio je svaku mjeru sa svojim ogavnim lažima.
  Spominjati pokojnog predsjednika Friščića u bilo kojem medijskom obračunu sa mnom osobno, krajnje je bezobrazno, ali i utuživo.”
  http://totalinfo.hr/ostro-na-optuzbe-evo-sto-celnik-hss-a-kreso-beljak-porucuje-mladenu-pavkovicu/

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Balta
  #5 Balta 20 siječnja, 2019, 16:00

  Uvijek se pitam koji je pravi Pavković? Komunista i Jugoslaven ili ultradesničarska Hrvatina?

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Anonimno
  #6 Anonimno 20 siječnja, 2019, 15:56

  Beljak vodi HSS u krivom smjeru. Kao i Čičak. Ovo je pravi komentar, srboljupci.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Balta
   Balta 20 siječnja, 2019, 16:01

   Beljak je spasio HSS od propasti i ovisnosti od HDZa.

   Odgovorite na ovaj komentar
   • Vuka u srcu
    Vuka u srcu 20 siječnja, 2019, 17:33

    Gospodin Beljak formira samostalni, snažni i neuništivi HSS, a Čičak je 1990. usmjerio HSS prema koaliciji s HDZom bez dobivenog saborskog zastupnika. To je dovelo do raskola HSS-a na dvije stranke i omogućilo HDZ-u dominaciju u Hrvatskoj. Gospodin Beljak dobro radi, boje ga se, a napadi dolaze od nekih novinara i kvazinovinara kojima se mogu dokazati simpatije prema Marijani Petir te povezanost s njom.

    Odgovorite na ovaj komentar
 7. Antifa 2019
  #7 Antifa 2019 20 siječnja, 2019, 14:32

  Što je više kleveta i laži, Krešo nam je miliji i draži!

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Vulinec
  #8 Vulinec 20 siječnja, 2019, 14:25

  Najveći napadi na Krešu Beljaka dolaze su iz redova onih koji to isto doduše ne spominju, ali itekako (dobro) žive u političkim koalicijama. A za njih glasaju upravo najžešći mrzitelji i protivnici bilo kakvog pomirenja između naših naroda. I nikom ništa. Pavkovićeva pisanija ukazuje samo na to kako Beljak HSS vodi u pravom smjeru. Nije lijepo koristiti ime Friščićevo za obračune. O mrtvima sve najbolje.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Pohoditelj
  #9 Pohoditelj 20 siječnja, 2019, 14:19

  Mladen Pavković, rani radovi:
  Mladen Pavković, politički kameleon, mesarski pomoćnik po struci, po intelektualnim dometima, znanju i sposobnostima nije do koljena Kreši Beljaku.
  Neki od citata Pavkovića:
  “Čovjek koji je ispisao najslavniji dio naše povijesti…”
  “Počiva jedan od najvećih državnika našeg vremena…”
  “Treba odlučno nastaviti Titovim putem…”
  “Trajat će neprekidno, baš kao i ljubav prema Titu…”
  https://lupiga.com/vijesti/danas-ugledni-ustasa-kako-je-mladen-pavkovic-slavio-tita

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Ljudevit
  #10 Ljudevit 20 siječnja, 2019, 05:40

  Pupavčev srbobran objavljuje “satiru”, tuđmana partizana s odsječenom glavom partizana. Ludilo na hrvatsko-vlaški način ljubavi batstva-jedinstva žutoga beljaka dugoprsta. Hoće li Mirek i Bracek za klvetu tateka tužiti benkovačkoga četnika, asistenta andrije pPlenkovića? Nisu ni “Feral” Heni Erceg i ostalih srboljubaca iz hobocty tužili kad je na naslovnici bila fotka umirućega predsjednika RH za primanja kemoterapije. Prava srpsko-hrvatska koalicija. Primitivni čopor s istoka ne miruje

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Balta
   Balta 20 siječnja, 2019, 16:04

   Imam primitivizma i s hrvatske strane. Najgori su bivši komunjare koji se prave da su ultradesničari. Da Marsovci okupiraju Hrvatsku ti isti bi bili ekstremni ultramarsovcijanci.

   Odgovorite na ovaj komentar
 11. Stipe
  #11 Stipe 20 siječnja, 2019, 05:39

  Pupavčev srbobran objavljuje “satiru”, tuđmana partizana s odsječenom glavom partizana. Ludilo na hrvatsko-vlaški način ljubavi batstva-jedinstva žutoga beljaka dugoprsta. Hoće li Mirek i Bracek za klvetu tateka tužiti benkovačkoga četnika, asistenta andrije pPlenkovića? Nisu ni “Feral” Heni Erceg i ostalih srboljubaca iz hobocty tužili kad je na naslovnici bila fotka umirućega predsjednika RH za primanja kemoterapije. Prava srpsko-hrvatska koalicija. Primitivni čopor s istoka ne miruje

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Nikola
  #12 Nikola 19 siječnja, 2019, 20:43

  Što se čudite postupcima crvenoga fašista, bivšeg kradljivca i aktualnoga bandita iz društva baba mrakače i puskače šovinistice od oca ustaše. Razmahaše se u nebrizi garniture na vlasti i Beeljak i njegov potrčko Lenart koji anemičnom kaže da trkelja. Koji moslavački filozof Lenart i žumberački krkokatolik beljak…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code