BEBEK SNIMIO DUET S OLIVEROM

BEBEK SNIMIO DUET S OLIVEROM

15. srpnja, 2017.

 

S posebnim nestrpljenjem očekuje se predstavljanje pjesme „Ako voliš ovu ženu“ koju pjevaju Željko Bebek Ii Oliver Dragojević. Suradnja ova dva pjevača karakterističnih i prepoznatljivih vokala u pjesmi u kojoj dva zrela muškarca pjevaju o ljubavi sigurno će izmamiti veliku pozornost.

Ovih je dana Željko Bebek završio snimanje svog novog studijskog albuma čiji se izlazak očekuje u prvoj polovici rujna. Jedan od naših najboljih rock pjevača nakon pet godina spreman je objaviti novi album najavljen s tri sjajna singla: „Prvak svijeta“, „Ja po kafanama“ i „Ono nešto naše“. Upravo po, ovom, zadnjem aktualnom singlu s kojim je nastupio na ovogodišnjem CMC festivalu nazvan je i novi album dok je singl „Ja po kafanama“ proglašen hitom godine u zabavnoj glazbi na dodijeli nagrada Cesarica, a Bebek je kolekciji svojih brojnih priznanja pridodao još jednu vrijednu nagradu.

Odlična prihvaćenost sva tri singla objavljena u zadnjih par godina dovoljna su naznaka da je novi Bebekov album onaj koji će izazvati posebnu euforiju kod publike. Da svaka pjesma postane i hit pobrinula se jaka autorska ekipa koju čine Branimir Mihaljević, Fayo, Nenad Ninčević, Darko Bakić, Antonija Šola i Mario Mihaljević. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code