MEJAŠI BOLJI NEGO IKAD

MEJAŠI BOLJI NEGO IKAD

25. srpnja, 2013.

mejasi 8

Popularni Mejaši koji su hitom Zorica nedavno postigli veliki uspjeh snimili su videospot za novu pjesmu Bolji nego ikad. Moderni tamburaši u starkama za novi videospot odabrali su prekrasno i idilično seosko imanje Kezele, a nova pjesma Bolji nego ikad prikazana je kao mala serija u kojoj svaki Mejaš ima svoju priču i karakter.

Zanimljivi videospot u neodoljivom pin up stilu dodatno je osvježila zadarska manekenka Antonela Bačić koja je na snimanje stigla ravno sa svjetskih modnih pista. Pjesmu Bolji nego ikad napisali su Denis Dumančić, Fayo i Branimir Mihaljević, spot je snimio Ivica Vranjić, a za frizure i styling zaslužne su Ivana Benko i Ana Perduv.

Šest mladih Mejaša od klasičnih tamburaša razlikuju se po jedinstvenom modernom odijevanju i jedinstvenom spoju zvuka tambure sa pop-rock elementima. Dečki su veliku popularnost stekli dodavši tamburama bubnjeve, elektro-akustičnu i bass gitaru čime su dobili potpuno novi zvuk i zavladali glazbenom scenom. U izniman glazbeni talent modernih tamburaša možete se uvjeriti ako poslušate njihov novi hit ili posjetite jedan od njihovih brojnih ljetnih koncerata diljem Hrvatske.

Tamburaše u starkama možete čuti uživo već ovog petka 26. srpnja u klubu Paladin u Čakovcu, a u subotu 27. srpnja stižu Lampaše na staroj karlovačkoj cesti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code