BAUK DRUGOVA KRUŽI SLOVENIJOM

BAUK DRUGOVA KRUŽI SLOVENIJOM

21. svibnja, 2017.

 

 

Po uzoru na Hitlera i njegove zlotvore, Tito je s Kardeljom, Kidričom i još dvojicom Slovenaca i jednim Srbinom dogovarao kako se riješiti zarobljenih hrvatskih vojnika, pa je odlučio i to je usmeno naredio svojim drugovima i drugaricama, da pobiju zarobljenika na sve moguće načine, kako već znaju i umiju i kako su već radili to u ratu i da im mrtva tijela bace u jame, u napuštene rudnike i tenkovske rovove, a one koje pojedinačno usput pobiju, neka zavali bilo gdje i neka nijedan grob ne označe. Stvar vrla jednostavna i praktična kako se riješiti stotinu, a možda i više stotina tisuća mrtvih tijela hrvatskih zarobljenih vojnika i civila

Napisao: Ante Matić

Zabrana koncerta hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona u Mariboru ima dublje korijenje no što mnogi misle. Razlozi zabrane su posljedica trajnih loših, katkad gotovo neprijateljskih odnosa Hrvata i Slovenaca.

U slovenskim jamama, napuštenim rudnicima i tenkovskih rovovima zemni su ostaci tisuća pobijenih hrvatskih vojnika i civila, ustaša i domobrana. Tako me pomogo svemogući Bog, kažem i ne lažem, hrvatskih vojnika zarobljenika, koji su na zvjerske načine pobili drugovi partizani po završetku rata i bacili u jame, napuštene rudnike i tenkovske rovove i ponegdje u pojedinačne grobnice za koje se ne zna. Maceljska šuma, Kočevski rog, jama Jazovka, Huda jama, napušteni rudnici Tezno i Pečovnik… Sve su to masovne grobnice za koje kao nismo znali pola stoljeća i o kojima nismo smjeli ni zucnuti.

Strah i užas

Nadomak tih jama i iznad masovnih grobnica živjeli su Slovenci, obrađivali svoje njive i livade, kosili travu izraslu iz hrvatske krvi, kosili žito izraslo iz hrvatske krvi, jeli kruh zamjesen hrvatskom krvlju i suzama i nikad nije im pala na pamet da pozovu svoje susjede Hrvate i pokažu gdje su te jame, rudnici i tenkovski rovovi, bezimeni hrvatski grobovi. Živjeli su u zabludama i zabranama i oni i mi u odnosu na pobijene hrvatske vojnike, zarobljenike, poslije rata na teritoriju Slovenije. Ta strašna stvarnost trajala je gotovo pola stoljeća; od 1945. godine do višestranačkih izbora i referenduma u Hrvatskoj 1990. godine. Većina Slovenaca nije znala za te jame, ni za hrvatske grobove skrivene u slovenskoj zemlji. Oni koji su znali za tu strašnu tragediju, šutjeli su kao grobovi, a oni koji su se drznuli reći javno da postoje neke jame u Sloveniji u kojima su kosti hrvatskih pobijenih zarbljenika ustaša i domobrana, završavali su na robiji, a oni neki koji su to rekli odmah poslije rata, progutala je noć. Taj strah i taj užas trajao je gotovo pola vijeka.

Konačno rješenje u Sloveniji

Kako je nastala tragedija hrvatskih zarobljnika?

Kad je Hitler htio riješiti židovsko pitanje, zbrisati s lica zemlje jedan od najstarih naroda na planetu, Židove, nametnuo se problem kako se riješiti tijela pobijenih. Možete li zamisliti grobnicu za 10, 20, 30 ili 50 tisuća ljudski mrtvih tijelesa, pa su se njegovi zlotvori dosjetili, (na satanku u nekom dvorcu), ugušiti ih u plinskim komorama i spaliti u pećima. Nisu imali puno jama u koje bi pobacali te mrtve ljude. Dakle, prakltična stvar je bila ugušiti plinom i spaliti, ljudsko mrtvo tijelo pretvoriti u pepeo. Kao što je bila jako praktična stvar ubiti zarobljenog ustašu i baciti ga u jamu. Da zbilja bude užasnija, kad su otvorili Hudu jamu u njoj su našli i kosture djece. Da stvar bude groznija jednom od krvnika i egzekutora, Slovenci su nedavno podigli spomenik kod otvora jama.

Po uzoru na Hitlera i njegove zlotvore, Tito je s Kardeljom, Kidričom i još dvojicom Slovenaca i jednim Srbinom dogovarao kako se riješiti zarobljenih hrvatskih vojnika, pa je odlučio i to je usmeno naredio svojim drugovima i drugaricama, da pobiju zarobljenika na sve moguće načine, kako već znaju i umiju i kako su već radili to u ratu i da im mrtva tijela bace u jame, u napuštene rudnike i tenkovske rovove, a one koje pojedinačno usput pobiju, neka zavali bilo gdje i neka nijedan grob ne označe. Stvar vrla jednostavna i praktična kako se riješiti stotinu, a možda i više stotina tisuća mrtvih tijela hrvatskih zarobljenih vojnika i civila.

Dakle, Hitler je sa svojim glavešinama riješio židovsko pitanje u Dahau i Auschvizu…, Tito sa svojim drugovima riješio hrvatsko pitanje u Sloveniji. Da se pobiju hrvatski zarobljenici i bace u jame, dogovorili su i odlučili četiri Slovenca, jedan Srbin i jedan Hrvat, čija je majka bila Slovenka i koju je spominjao, a oca nikada i nigdje, kao da nije postojao. Neki kažu da je ta paklena ideja pala na pamet uči, boljševiku Kardelju, najbližem Titovom sudrugu u zlu, s kojim se upoznao u Moskvi. Ako se tomu doda slovensko posezanje za hrvatskim zemljom, za kopnom i za morem, onda biva jasnim do nejasnoće i upitnim do nedgovora, zašto hrvatski pjevač nije dobro došao pjevati u Mariboru. Možda bi kvario njihovu mladež kao što je Sokrat atensku davno, pa je radi toga morao ispiti kukutu.

Bilo bi zanimljivo vidjeti bili Mađari, Bugari, Rumunji, Rusi, Ukrajinci, Slovaci…bili tamo naš kantautor bio persona non grata. Thompsonov problem je u nekim nama neprijateljskim narodima persona non grata upravo zbog toga što opjevava povijest Hrvata. Njegove pjesme govore o nedavnom hrvatskom obrambebnom i oslobodilačkom ratu, o osvajačima i zapojevačima u prošlosti; Perković pjeva o našoj slavi i našem jadu, o ljepotama i strahotama hrvatskog žića i bića.

Njegov nadimak je oružje iz kojeg se puca, puška na engleskom jeziku. Marko Perković je dobrovoljac hrvatske vojske 1991. Njegovo pjevanje počinje u ratu, njegov pjevački uspjeh iz rata prerastao je u poraće. Njegove pjesmu su domoljubne i rodoljubne. Neke su budnice. Negovi koncerti u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini su masovni kao svojedobno Bijelog dugmeta. On je recimo tako, dobro došao pjevati u mojemu rodnom Duvnu, ali nije u Puli. Što tek reći za naše okruženje, za naše “dobre” i plemenite susjede i neke naše petokolonaše, udbaše…

Pjesme Marka Perkovića Thompsona bude u meni najdublje ljudske, nacionalne, vjerske i ljubavne osjećaje. Nadam se da to bude u svakom normalnu čovjeku. Upravo to smeta našim “dobrim” i dragim susjedima Slovencima, koje neki naši koji ih bolje poznaju zovu – hudići!

Na kraju svega, treba znati, da su Tito i Kardelj kružili Slovenijom u svibnju i lipnju 1945. i pratili provedbu njihovu odluku u likvidaciji “ustaške” bande”.

Sad bauk komunizma i zloduh drugova kruži Slovenijom. T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. navijala
  #1 navijala 23 svibnja, 2017, 21:44

  Sto ova budala FRANO moze razumiti od Hegela,nije mi jasno.
  Da ista znas o Hegelu,onda bi ga morao pravdati,za njegov nacizam.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. odzvonilo komesarima.
  #2 odzvonilo komesarima. 23 svibnja, 2017, 21:36

  FRANO, ma ne moras se truditi,jer sve to smo mi u osnovnoj skoli culi iprocitali,aiispitivani i ocjenjivani.Mi to sve znamo,sto ti beljezgas,ali u takve gluposti vise ne vjerujemo,jer nismo djeca.
  Bogu hvala mozemo eto i glasno reci da su nam ispirali mozak tvoji komesari u koje najvjerojatnije i ti spadas.
  Dakle druze komesare,ne lazi,job tvja mati.Anti

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Frano, javi se jebo se !
  #3 Frano, javi se jebo se ! 23 svibnja, 2017, 02:58

  Frano, ponavljaš se i sve to što ti pišeš prelazi u glupost

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Anonimno
  #4 Anonimno 23 svibnja, 2017, 02:55

  Frano, ponavljaš se i sve to što ti pišeš prelazi u glupost

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. FRANO
  #5 FRANO 21 svibnja, 2017, 22:02

  TKO JE ANTE MATIĆ????
  STEPINČEVSKI TALIBAN , DINARSKI DRIPAC ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE,POKRŠTENI BALIJA, NEKI ANONIMUS, KOJI SE IZLEGAO U NEKOJ DINARSKOJ ČATRNJI ,GORE JADIKE , ZOVE SE ANTE MATIĆ, SKRIBENT KRIŽARSKIH STEPINČEVSKIH , PASQUILNIH, HAJDUČKIH, TRIBALNO –TALIBANSKIH DAVORIJA IZ GORE JADIKE U KOJIMA PREBIRE KRVNA ZRNCA STANOVNIKA BALKANSKOG PODNEBLJA I NASLIJEDNO SAZNAJE ,TO SU SLAVENI POD RODNIM I NASLIJEDNJIM IMENOM JUGOSLAVENI,KOJI SU SE NASELILI NA OVE BALKANSKE PROSTORE, U DAVNA POVIJESNA VREMENA KAO HOMOGENA ZAJEDNICA KOJA JE IMALA I DANAS IMA ISTE KORIJENE ISTE ILI SLIČNE JEZIKE KOJIMA SE SLUŽE, ISTU ILI SLIČNU POVIJESNU PROŠLOST ,ISTU ILI SLIČNU KULTURU I TRADICIJU KOJU ŽIVE ,SVE DO DANAŠNJIH DANA, I UVJEK SE USPJEŠNO ODUPIRALI SVIM NAJEZDAMA ,GERMANA , LATINA ,A POSEBNO MONGOLSKIH RATNIČKIH HORDI ,ANTINIH PREDAKA , ČIJI SU SE OSTACI ,NEKOG ČOPORA ,IZOLIRANI, NASELILI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA ,KAO HAJDUČKE HORDE PLJAČKAŠA I UBOJICA ,ČIJI JE ISPRDAK I NAŠ ,POŠTOVANI,HOMO EREKTUS ,MATIĆ,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA ,U BINJIŠU KATOLIČKO-KRIŽARSKOG HRŠUMA , PA ARLAUČE IZ NEKE HAJDUČKE JAZBINE AVAZOM SVOJIH PRADJEDOVA IZ GORE JADIKE ,TE, NAS, SLAVENSKE ,AUTOHTONE HRVATE ,STAROSJEDIOCE NA BALAKANSKIM PROSTRANSTVIMA RASPOREĐUJE PO SVOJIM DILUVIJALNIM NAGOGONIMA . TKO JE TO HRVAT ,A TKO JUGOSLAVEN ,PA GLE PARADOKSA , U HRVATE DOMOLJUBE UBRAJA TRIBALNO –ANTROPOIDNE ,ALTAJSKO-MONGOLSKE HORDE TALIBANA ,PLJAČAKAŠA SA DINRASKIH OSOJA I PRISOJA ČIJE JE OBILJEŽJE KRIŽ ,NOŽ ,GENOCID I PLJAČKA, ČIJI JE I SAM ON ,ALATAJSKI ISPRDAK, JER SE NJIHOV RAZUM GNIJEZDI ,REČE HEGEL, NA STUPNJU ČULNE IZVJESNOSTI SA POVEREMNIM OPAŽANJEM, A KOJI JE UVIJEK SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI. PA ,NAS ,ANTIFAŠISTIČKE GRAĐANE HRVATSKE ,SLAVENSKE AUTOHTONE GRAĐANE HRVATSKE, STAVLJA U ,NEKU ,SAMO NJEMU POZNATU , ODIOZNU JUGOSLAVENČINŠTINU, JER MI ,SLAVENSKI HRAVTI, NISMO STEPINČEVSKI ZATUCANI KATOLICI,KRVOLOČNIH ALTAJSKIH DILUVIJALNIH NAGONA I ČINA ,JER SU KATOLICI ,POVIJEST TO ZNA ,KRVOLOČNI KRIŽARI ,PLJAČAKŠI I UBOJICE BEZ IDENTITETA I BEZ DIGNITETA ,U ŠTO SE NE MOGU UBROJITI HRVATSKI GRAĐANI ,AUTOHTONI SLAVENI .
  .
  PA PROČITATI NJEGOVE PISANIJE NA PORTALU ,UGLEDNOM PORTALU =TJEDNO=, IOLE OBRAZOVAN ČOVJEK BI ZAKLJUČIO DA NAVEDENI SKIBENT NIJE OSOBA NEGO SPODOBA ,ČIJA JE SVIJEST REKAO BI HEGEL,NA STUPNJU NESRETNE SVIJESTI ,KADA TAKVA BIĆA NIKADA NISU SA SOBOM NI PO SEBI ,UVIJEK SU ONOSTRANA BIĆA ,ČIJI JE RAZUM SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJEN LJUDSKE HUMANOSTI
  NAROČITO SE TO POTVRDILO U DOBA II SVJETSKOG RATA ,KAD JE U NJEGOVOM BIJELOME LIJEVNU ,U KOLJČKOJ ŽUPI GORICA ,NJEGOV GVARDIJAN ,SREĆKO PERIĆ,IZA OLTARA ,POZVAO USTAŠKU VOJNICU DA ODMAH DOĐU U NJEGOVU ŽUPU I POKOLJU ONO MALO SRBADIJE I MEĐU NJIMA I NJEGOVU SESTRU ,KOJA SE OTELA I BOGU I CRKVI,JER SU SRBI U TOM KRAJU UVIJEK KUKOLJ MEĐU NORMALNIM ŽITELJIMA GORICE. I NARAVNO, PODIGLA SE , U TOJ GORICI ,KATOLIČKA KUKA I MOTIKA , PREDVOĐENI SVOJIM KAPTOLSKIM EGZARHOM ,KRVOLOČNIM OPATOM ,BISKUPOM STEPINCEM ,ZAPODJENULI SRBOSJEKE ZA JUNAČKE POJASEVE TE POČELI STVARATI NOVU SVOJU ,BOŽJU DRŽAVU U KOJOJ NIJE BILO MJESTA ONIM DRUGIM I DRUGAČIJIM ,ZBOG ČEGA SU IH MORALI BACATI ŽIVE U KRAŠKE JAME ILI UBIJATI MALJEVIMA ,ILI ČEKIĆIMA, KAO ,UGLEDNI STEPINČEV FRATAR ,FRA-SOTONA ,U JASNOVCU. I ,ETO TO JE GLAVOM I BRADOM SKRIBENT, DINARSKI HOMO -EREKTUS DILUVIJALNE SVIJSTI, POŠTOVANI ,ZATUCANI ,TUĐMAN-KAPTOLSKI ,JADNI ,AKADEMIK ,MATIĆ ANTE.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Istina
  #6 Istina 21 svibnja, 2017, 15:33

  Loši su i zajebani

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Pravaš
  #7 Pravaš 21 svibnja, 2017, 15:33

  Povijesno gledano Matićje priličnoi blizu istine o odnosu Slovenaca i Hrvata.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Hudić
  #8 Hudić 21 svibnja, 2017, 15:29

  Napad na čitav jedan narod. Matićeva teza da su Slovenci kao narod loš narod, mislim da nije dobra. Zašto bi svi Slovenci bili krivi što su radili Kardelj, Kidrič, Dolanc i ovi sada na vlasti u Mariboru.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Svjedok
  #9 Svjedok 21 svibnja, 2017, 15:26

  Ta teza o zemlji hrvatskih grobova dobit će svoj smisao ako se otvore sve te masovne grobnice.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Anonimno
  #10 Anonimno 21 svibnja, 2017, 15:23

  Konačno da je neko rekao istinu o Slovencima.Bravo

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code