BARBARINAC OTOK LJUBAVI

BARBARINAC OTOK LJUBAVI

6. srpnja, 2017.

 

Otočić Barbarinac pored Splita u kaštelanskom zaljevu i ovo ljeto postaje oaza elektronske glazbe te plesni podij neumornim plesačima, a ovogodišnju sezonu u subotu, 8. srpnja, otvara škotski kultni DJ Vince Watson.

Četvrto izdanje programa pod već prepoznatljivim nazivom “Barbarinac- Island Of Love” rasplesat će i ovo ljeto sve ljubitelje elektroničke glazbe na jedinstvenom otočiću Barbarinac.

Organizatori su za otvaranje sezone ovu subotu, 8. srpnja, pripremili posebnog gosta, škotskog DJ-a imenom Vince Watson čija su izdanja dio fonoteke svakog ozbiljnog techno-fanatika.

Vince je u svjetskim domenama puno poznatiji po svom producentskom radu, a njegov je opus temeljito protkan osjećajnim progresijama akorda i upečatljivo programiranim ritam sekcijama što ga stavlja uz bok vrhunskih majstora techna sličnog sentimenta, poput Matthewa Johnsona ili Guya Gerbera. Diskografija glavnog gosta nalazi se u katalozima etiketa poput avangardnog Delsina, preko okosnice berlinskog undergrounda, kluba i labela Tresor do remiksa techno klasika “Strings Of Life” na Transmatu Derricka Maya. Vince za svoj premijerni live-nastup pred splitskom publikom na Barbarinac specijalno doprema svoju analognu opremu. Prije nekoliko godina doslovno je oteo show u kuli Kamerlengo te kaže da mu je zadovoljna publika na posljednjem nastupu u Hrvatskoj ujedno i najbolja najava za ovaj nastup.

Kako bi lokalni zvuk bio dostojno prezentiran izbirljivoj domaćoj i stranoj publici, koja u velikom broju neumorno prati i pohodi Island Of Love, warm-up će zakuhati dubrovačka zvijezda u usponu, pulen M’Tlaren kolektiva – DJ ČX. Za sam kraj programa plesače sa svih strana svijeta u novi dan uvest će rezident programa DJ Miro.

Projekt “Barbarinac –Island of Love” u organizaciji je splitskog kolektiva Underground Control koji iza sebe ima stotine sjajnih partyja te Ego Free Festival koji je ovo proljeće u svom drugom izdanju na Turskoj kuli rasplesao tisuću Splićana.

Prva zabava ovogodišnje sezone zakazana je za subotu, 8. srpnja s početkom u 23 sata. Ulaznice po cijeni od 100 kuna bit će dostupne na ulazu, te uključuju povratni transfer brodom sa Stinica. Više informacija o polascima brodova i samom eventu potražite na facebook stranici Barbarinac- Island of Love. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code