BANDIĆEVA PORUKA U POVODU POČETKA ŠKOLSKE GODINE

BANDIĆEVA PORUKA U POVODU POČETKA ŠKOLSKE GODINE

6. rujna, 2015.

1330369263board-

“Drage učenice i dragi učenici, 
na pragu ste još jedne školske godine, godine izazova, stjecanja novih znanja,  prijateljstava i novih iskustava. Mnogi od vas po prvi će se puta na prometnicama naći sami ili u društvu s prijateljima iz škole. I koliko god poznavali prometna pravila, jer tomu su vas naučili roditelji, molim vas da budete jako oprezni!  Za nesreću je dovoljna stotinka sekunde, a povratka nema. 
Drage učenice i dragi učenici, vi ste naša budućnost i vaša nam je sigurnost na prvome mjestu. Grad će učiniti sve da vam olakša obrazovanje i što uspješniju budućnost, na klupama vas već čekaju udžbenici, a na vama je da budete marljivi i ustrajni. Samo se tako postižu veliki rezultati, samo se tako stiže do uspjeha.  
Dragi roditelji, poznat mi je osjećaj kada dijete kreće prvi dan u školu. Uzbuđenje je uvijek veliko i uvijek imamo još poneki savjet. Neka i ove godine jedan od važnijih savjeta bude upravo onaj koji se tiče sigurnosti vašeg djeteta u prometu.
I napokon, apel vozačima: 
Ne žurite u prometu, dajte prednost djeci! Opreza za volanom nikad nije dosta, a posebno sada kada nam se na gradskim prometnicama pridružuje 8123 prvašića. Njihova sigurnost i njihov život neka nam svima bude na prvome mjestu, ne samo prvi dan škole, nego i inače. 
Čuvajmo živote naše djece, našu budućnost!T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code