BANDIĆEVA PORUKA U POVODU BLAGDANA SVIH SVETIH

BANDIĆEVA PORUKA U POVODU BLAGDANA SVIH SVETIH

27. listopada, 2018.

 

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

blagdan Svih svetih tradicionalno obilježavamo odlaskom na posljednja počivalištima naših najmilijih. Sa željom da taj blagdan, kao i uvijek, obilježimo s puno dostojanstva, i ovoga 1. studenoga smo osigurali besplatan prijevoz na izvanrednim autobusnim linijama koje će prometovati prema većim gradskom grobljima:

Kaptol – Mirogoj

Kaptol – Krematorij

Kvaternikov trg – Srebrnjak

Dubrava – Miroševec

Dubec – Markovo Polje.

Radi što bolje prometne povezanosti, već od subote, 27. listopada, sve do blagdana Svih svetih, kao i na Dušni dan, pratit će se promet na trasama linija koje prolaze uz veća gradska groblja te će se prema potrebi u promet uključivati i dodatne izvanredne linije.

Za groblje Mirogoj i Krematorij će na blagdan Svih svetih autobusi na izvanrednim linijama voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati.

Autobusi će od Kvaternikovog trga prema Srebrnjaku voziti od 8 do 21 sat.

Sva će gradska groblja u srijedu, 31. listopada i u četvrtak, 1. studenoga biti otvorena do ponoći.

U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je u te zone pristup omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom, a na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.

S detaljnijim pregledom prometne regulacije se možete upoznati na internetskim stranicama www.zagreb.hr i sada.zgh.hr ili pozivom na broj 072 500 400. O izvanrednoj organizaciji prijevoza putnika prema gradskim grobljima aktualnosti su dostupne i na internetskoj stranici www.zet.hr.

Sa željom da dani u kojima se s pijetetom prisjećamo naših najmilijih proteknu kako i priliči našemu gradu, molim vas dragi sugrađani da njihova posljednja počivališta pohodite s organiziranim linijama javnog prijevoza! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 22:15

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code