BANDIĆEVA ČESTITKA U POVODU PRAZNIKA RADA

BANDIĆEVA ČESTITKA U POVODU PRAZNIKA RADA

30. travnja, 2015.

61069725-bandic

U povodu 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upućuje čestitku sugrađanima:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani!

Od srca vam čestitam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada, ujedno i Dan sv. Josipa Radnika, koji ćemo i ove godine proslaviti zajedno u našem prekrasnome maksimirskom parku.

Uz dobar program i tradicionalni prvosvibanjski grah družit ćemo se uvjereni da ćemo, u ovom vremenu u kojemu smo suočeni s mnogim problemima, u zajedništvu te uz tolerantan i otvoren pristup izazovima što stoje pred nama, naći rješenja za izlaz iz ove dugotrajne teške gospodarske i društvene situacije.

Vrijeme u kojem živimo doista iziskuje, više nego ikada dosad, upravo zajedništvo, razumijevanje i solidarnost. Ono traži usklađene napore i nastojanja da naš Zagreb i našu Hrvatsku razvijamo na dobrobit građana i da pritom brinemo da teret izlaska iz krize podijelimo ravnomjerno i pravedno.

Principi solidarnosti i pravednosti kao temeljne vrijednosti društva, poštivanje radničkih prava i dostojanstva svakog čovjeka, istinsko vrednovanje rada i znanja kao pokretača razvoja putokaz su prema budućnosti koju želimo.

S vjerom u snagu zajedništva i potencijala koje imamo, pozivam vas, drage sugrađanke i dragi sugrađani, u petak, 1. svibnja, na već tradicionalno druženje u park Maksimir.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code