BANDIĆEVA ČESTITKA U POVODU DANA NEOVISNOSTI

BANDIĆEVA ČESTITKA U POVODU DANA NEOVISNOSTI

6. listopada, 2018.

 

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

čestitam vam Dan neovisnosti, dan kada se prisjećamo ratne 1991. i povijesne odluke Hrvatskog sabora o raskidu državnopravnih veza s ostalim republikama bivše države i dan koji nas podsjeća na vrijeme borbe za neovisnost, na hrabrost i žrtvu naših branitelja, na solidarnost i zajedništvo koji su u temeljima svakoga uspjeha.

Za oživotvorenje dugosanjane slobodne i demokratske Hrvatske zahvalnost prije svega dugujemo našim braniteljima kojima se na najbolji način odužujemo inzistiramo li na poštivanju vrijednosti koje su nas spajale i pokretale u tim herojskim vremenima.

Moramo biti svjesni da vlastitu budućnost danas krojimo sami, a to od nas traži još više rada, odlučnosti i odgovornosti te solidarnosti s onima koji trebaju našu pomoć.

U zajedništvu, znanjem i s odlučnošću, svoju domovinu učinimo još boljim mjestom za život i prosperitetnom zemljom u kojoj se ostaje i kojoj se vraća…

S tom mišlju i uz čestitke svima vama i svim hrvatskim građanima pozivam vas – drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani – da na pročelja svojih zgrada ponosno istaknete hrvatske trobojnice! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code