BANDIĆ OBILAZI DONJU DUBRAVU

BANDIĆ OBILAZI DONJU DUBRAVU

18. rujna, 2020. 0 komentara

U subotu, 19. rujna, u 11,00 sati, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika, obići će Gradsku četvrt Donja Dubrava. Gradonačelnik će obići Vrpoljsku ulicu gdje je u planu izgradnja dječjeg igrališta, lokaciju Dubrava 124 gdje je u planu izgradnja spomen parka Pavla Spudića i dječjeg igrališta, lokaciju buduće spojne prometnice Vrpoljska – Osječka te Kijevsku ulicu u kojoj je završena izgradnja vodovodne mreže, a u tijeku je asfaltiranje prometnice.

Zatim će obići Željezničku ulicu za koju je u planu rekonstrukcija te Vrinice gdje je u tijeku izgradnja odvodnje i prepumpne stanice.

U Aleji ruža 1 obići će park Sitnice gdje je u tijeku izgradnja dječjeg parka i košarkaškog igrališta te Osnovnu školu Retkovec (Aleja javora 2).

Obići će NK Čulinec (Ulica palma 38) gdje je u tijeku izrada projektne dokumentacije za izgradnju nogometnog igrališta, rasvjete, ograde i navodnjavanja igrališta.

Posjetit će rekonstruiranu prometnicu I. Resnički gaj od kbr. 1 do 11, I. i II. Resnički gaj gdje je u planu izgradnja kružnog toka te lokaciju na Slavonskoj aveniji gdje će započeti radovi na proširenju trake za uključivanje u promet. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<

*

code