BANDIĆ ČESTITAO INICIJATIVI „67 JE PREVIŠE“

BANDIĆ ČESTITAO INICIJATIVI „67 JE PREVIŠE“

14. svibnja, 2019.

 

 

 

 Poštovani predstavnici inicijative „67 je previše“,

poštivanje svakog čovjeka, njegovih prava i dostojanstva je okosnica modernog društva. Za te vrijednosti se uvijek vrijedi boriti. Uime Zagrepčana i u svoje osobno ime čestitam vam na ustrajnosti i na uspješno prikupljenom broju  potpisa  za pokretanje građanskog referenduma. Bila nam je čast što smo vam u toj hvalevrijednoj inicijativi bili istinska logistika.

Rad na provedbi aktivne pronatalitetne, obrazovne i gospodarske politike u našoj domovini je jedino rješenje za naše mlade generacije i za održivost svih budućih mirovina.

Radujemo se što svjedočimo ostvarenju direktne demokracije koju Hrvatska i njezini građani na putu prema istinski modernom društvu zaslužuju.

S poštovanjem,
gradonačelnik Grada Zagreba

Milan Bandić T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Gonzalez Andres
    #1 Gonzalez Andres 24 svibnja, 2019, 18:13

    Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je g. Gonzalez Andres privatni zajmodavac koji je otvorio financijsku priliku za sve koji trebaju financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod uvjetima i uvjetima jasnim i razumljivim. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte na: ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code