AUKCIJA SATA S POČETNOM CIJENOM OD 74.878,46 EURA

AUKCIJA SATA S POČETNOM CIJENOM OD 74.878,46 EURA

4. studenoga, 2023.

 

Carinarnica Niš u petak 3. studenoga najavila je aukciju trajno oduzete robe, među kojom se nalazi i sat Patek Philipe – Nautilus Heren 5980.

Njegova početna cijena je 74.878,46 eura. Ovo je inače najskuplji sat koji se ikada našao na licitaciji i pobio je svoje prethodnike, ručni sat Audermas Piguet, koji je prodat za 52.800 maraka i najtraženiji Rolex, koji košta 33.393 KM.

– Zvijezda predstojeće e-licitacije koju organizira Carinarnica Niš je zlatni sat marke Patek Philipe – Nautilus Heren 5980, čija početna cijena iznosi gotovo 150.272 KM, što ga čini najskupljim do sada izloženim satom na carinskim e-licitacijama – stoji na Instagram profilu Carine Srbije.

Kaucija za učešće iznosila je 22.464,22 eura, a za licitaciju se prijavilo osam osoba.

Novac će im biti vraćen ukoliko ne pobijede “u utrci za nesvakidašnji aukcijski primjerak”.

Patek Philippe Nautilus je jedan od najtraženijih modela luksuznih satova bilo kog brenda. Također može biti jedan od najskupljih i postoje različiti razlozi za to, u rasponu od relativno malog broja dostupnih na tržištu, do poteškoća povezanih s nabavkom ovih satova od ovlaštenih dilera.

Brend proizvodi relativno mali broj satova svake godine, otprilike 60 tisuća godišnje, a neki od ovih satova su izuzetno komplicirani za izradu. Ovo rezultira osjećajem ekskluzivnosti. Ovi satovi su, generalno, skuplji od rivalskog modela Rolex.

Posebno ovaj, Nautilus 5980 prodaje se po cijeni od oko 94.000 eura do približno 188.256 eura, piše Jaztime.

IZVOR: www.avaz.ba T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. MARIJANA
    #1 MARIJANA 2 prosinca, 2023, 15:08

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i dobijte svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code