APEL ZA UKIDANJE TV PRETPLATE

APEL ZA UKIDANJE TV PRETPLATE

18. ožujka, 2020.

 

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) uputila je apel hrvatskoj Vladi i Saboru da do daljnjeg ukine HRT pretplatu umirovljenicima, starijima od 65 godina.

Naime, oni su najugroženiji i najčešće oboljijevaju od koronavirusa te im se preporuča da ne izlaze iz svojih domova.

Pa, ako već moraju biti kod kuće, prisiljeni su da se „vežu“ i uz male ekrane, a za to su dužni svakog mjeseca, kao i ostali, platiti mjesečnu pretplatu. Za mnoge je to značajni financijski izdatak.

Ako ne će biti u mogućnosti i dalje plaćati pretplatu dobit će ovrhu (HRT je kuća koja već godinama najviše „proganja“ ljude ukoliko ne plate 3 rate).

Sad je vrijeme da se umirovljenicima barem omogući da nesmetano mogu pratiti tv i radijski program i da ne moraju strahovati jel imaju ili nemaju 80 kuna, tim prije što su, kako smo rekli, najugroženija kategorija.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Zdravko
  #1 Zdravko 19 ožujka, 2020, 07:32

  Mladene, prijedlog je sasvim opravdan i na mjestu samo bi trebalo promijeniti ono “do daljnjega” u “trajno”.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Nikita markovic
  #2 Nikita markovic 18 ožujka, 2020, 10:43

  Trebate li neposredni kredit za brisanje duga ili vam je potreban kapitalni kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile? Trebate li zajam za ujedinjenje ili zalog imenovanja? ne traži više kao što smo ovdje kako bi sve svoje financijske probleme u nešto prošlosti. Mi posuditi sredstva za pojedince koji zahtijevaju financijsku pomoć, koji imaju loš kredit ili trebaju novac za plaćanje računa, po 2% kamatne stope. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected] ,
  Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada možete u potpunosti vratiti uzimajući u obzir vašu sadašnju osobnu financijsku situaciju, a zatim naodgovarajući način postavljanja rasporeda otplate kredita

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 18 ožujka, 2020, 09:14

  Ovo je već davno trebalo učiniti. Dobar prijedlog i treba ga stalno ponavljati, do ispunjenja.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code