ANTUNU VRDOLJAKU PRIZNANJE BRANITELJA

ANTUNU VRDOLJAKU PRIZNANJE BRANITELJA

4. srpnja, 2019.

 

Antun Vrdoljak, jedan od najboljih hrvatskih redatelja i glumaca, koji je od stvaranja hrvatske države, pa sve do danas, nezaobilazna figura javnog života, poglavito i u politici i sportu, suradnik prvog hrvatskog predsjednika i vojskovođe dr. Franje Tuđmana, u četvrtak, 11. srpnja u dvorani Udruge zagrebačkih Poljičana „Sveti Juraj“ (Ilica 48), u Zagrebu svečano će primiti Veliku zlatnu plaketu, koju mu dodjeljuje Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.

Ovo priznanje dodjeljuje mu se prije svega za njegov izniman doprinos u stvaranju hrvatske države, ali i za snimanje igranog filma „General“, koji će otvoriti Pulski filmski festival, a koji svjedoči o životu, ljubavi i stradanjima Junaka Domovinskog rata, generalu Anti Gotovini, a samim time i o prijateljstvu, časti i stradanjima onih koji su bili – prvi kad je trebalo!

Na taj način ovom velikom čovjeku hrvatski branitelji žele jednostavno reći „hvala“ za sve što je dosad učinio za dobrobit Republike Hrvatske.

U prigodom programu sudjelovat će: admiral Davor Domazet Lošo, književnik, redatelj i diplomat Miro Međimorec, publicist Nenad Ivanković, predsjednik UHBDR91. Mladen Pavković, povjesničar Daniel Rafaelić, brigadir Zdravko Vladanović i drugi.

UHBDR91. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. pepe
    #1 pepe 4 srpnja, 2019, 16:02

    dakle, zaslužnu nagradu koju mu ima smisla uručiti za životno djelo valjalo bi nazvati “crno gloginje”, buduć da je navieke bīł vrstan uvlakač svakomu režimu, a uručiti mu ju svakako mora “kapetančić” (koji glumata admirala) parobroda s brčići poznat pod nadimkom “loš-lošiji”. na žalost, većina ovieh udbaško-kradezeovskih lažnih braniteljskih udrug izključivo imaju za cilj obdržavanje ovoga truhloga udbaško-petokolonaškoga sustava na životu od kojega nametnički životare i imaju nëkoje koristi.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code