NAJNOVIJE NA PORTALU

ANTIGONA – PROKLESTVO RODA U IVANIĆ GRADU

ANTIGONA – PROKLESTVO RODA U IVANIĆ GRADU

16. ožujka, 2015.

1457513_536954233064771_2013265017_n

Dođite i doživite  klasično književno djelo u atmosferi istinske rock svirke u Domu kulture u Ivanić Gradu 26. ožujka. Predstava počinje u 19:30 sati. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Antigona-Prockletstvo Roda, jedan od prvih hrvatskih rock-mjuzikala, koji je nastao u produkciji glazbeno-scenskog ansambla Medley Teatar. Klasično djelo Antigona ovaj glazbeni tim prebacio je u odličan rock spektakl. Antigona ProcKletstvo Roda posve je nešto drugo. Ona približava književno djelo gledateljima jer je kreirana od pjesmama koje publici lako ulaze u uho i neke od njih bi se slobodno mogle plasirati kao izdvojeni hitovi. Do danas su ga pogledale tisuće gledatelja, najvećim dijelom srednjoškolaca koji to klasično djelo moraju čitati za lektiru.

U glavnim ulogama: Danijela Pintarić, Tea Zec i Taher Sanuri

Velik doprinos u ovom projektu ima nekoliko eminentnih imena hrvatske rock scene i to kao stalni članovi banda Medley Teatra, a to su Toni Lović – gitarist grupe Zabranjeno pušenje, Berislav Blažević – klavijaturist grupe Parni valjak, Nenad Borić – bubnjar grupe Crno perje i dr.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code