NAJNOVIJE NA PORTALU

ANTE MATIĆ IZ LIVNA UMJESTO ANTE MATIĆA IZ DUVNA-pismo ing. Ante Matića iz Livna

ANTE MATIĆ IZ LIVNA UMJESTO ANTE MATIĆA IZ DUVNA-pismo ing. Ante Matića iz Livna

11. ožujka, 2015.

Poštovani Uredniče,

da Vam ponovim da sam prije par dana poslao moje reagiranje na tekst Milana Ivkošića kroz usta Dida Vidurine u formi Pisma Dida Vidurine.
Isti tekst sam poslao i nekim drugim portalima i oni su ga objavili kao sam ga i poslao potpisanog imenom Did Vidurina, a vi ste ga objavili pod mojim imenom i prezimenom što je stvorilo zbrku jer u Zagrebu postoji književnik Ante Matić koji je poznatiji za razliku od mene koji sam iz Livna.
S obzirom da mnogi misle da se radi o njemu, a ne o meni ing. Anti Matiću iz Livna (u jednom prijašnjem tekstu koji ste objavili kada je bilo otvoreno reagiranje pod mojim imenom uz svoje ime sam i stavio naveden podatke da bi otklonio eventualnu zamjenu s nekim imenjakom i prezimenjakom) i da njemu to stvara određene probleme onda molim da izvršite određenu ispravku u tom smislu da se vidi da se tu radi o meni i mom uratku!

Ja predlažem da uradak nadslovite s Pismo Dida Vidurine s potpisom Did Vidurina, te na kraju navedete: Napisao: ing. Ante Matić od Livna.
Mislim da bi se tako razjasnila nastala zbrka i predlažem Vam da pojedine neprimjerene komentare koji su ispod svake normalne razine komuniciranja izbrišete jer to ruši profesionalnost vašeg portala:
Isto tako, da podignete profesionalnost i čitanost predlažem da uvedete DISQUS sustav komuniciranja kao što to imaju neki drugi portali kao hkv.hr…

S poštovanjem,

Ante Matić, ing.el.
Livno T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code