ALBUM S DORE 

ALBUM S DORE 

19. veljače, 2019.

 

 

 

S nestrpljenjem se ove godine očekivala Dora, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, a jednako tako se očekivao i CD sa svih šesnaest pjesama koje su se mogle čuti u subotu, 16.2. u Sportskoj dvorani Marino Cvetković. Album “Dora 2019.” od danas se nalazi u prodaji, a predstavljen je na press konferenciji uoči samog spektakla. Željen Klašterka, voditelj projekta Glazbenih dana HRT-a, Uršula Tolj, urednica Dore i Nikolina Mazalin, kreativna direktorica Croatia Recordsa nisu skrivali uzbuđenje zbog povratka Dore i suradnje HRT-a i Croatia Recordsa.
Uloženi trud itekako se isplatio, a HRT je još jednom pokazao da je spreman za produkcijski najzahtjevnije zadatke. Najbolji hrvatski autori i mentori Tonči Huljić, Miroslav Rus, Branimir i Mario Mihaljević, Fayo, Predrag Martinjak, Jacques Houdek i Tony Cetinski svojim su mladim uzdanicama napisali pjesme koje će idućih mjeseci odzvanjati radijskim i televizijskim eterom.

Album “Dora 2019.” prati raspored po kojem je svih šesnaest natjecatelja predstavilo svoje pjesme. Otvara ga duet “Vrijeme predaje” Bojana Jambrošića i Danijele Pintarić, nakon čega slijedi autorska pjesma „Tell me” glumice i pjevačice Jelene Bosančić. Svojom se pjesmom “Nisam to što žele” predstavila i Kim Verson. Beta Sudar, Jure Brkljača, Lea Mijatović i Gelato Sisters predstavili svoje nove hitove i oduševili svojim vokalnim izvedbama, a Luka Nižetić svojom je pjesmom “Brutalero” pokazao nastup na svjetskoj razini. Stručni žiri oduševila je i Elis Lovrić s autorskom pjesmom “All I Really Want”. Siguran hit ima i Domenica “Indigo”, baš kao i još jedna uzdanica Tončija Huljića, Lorena koja je samouvjereno izvela pjesmu “Tower of Babylon”. Favoriti su mnogima bile i Ema Gagro, Bernarda, Lidija Bačić Lile i Manntra, ali pobjedu je odnio mladi i talentirati Roko s pjesmom “The Dream” koji je nastupio jedanaesti po redu.
Pjesma autora Jacquesa Houdeka, Charlieja Masona, Ivana Škunce, Andree Čubrić i Filipa Gjuda osvojila je najveći broj glasova i predstavljat će nas u Tel Avivu gdje će se od 14. do 18. svibnja održati ovogodišnji Eurosong. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. SOFIJA ROSA
    #1 SOFIJA ROSA 19 veljače, 2019, 22:31

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code