ACOUSTIC PROJECT U HGZ-u

ACOUSTIC PROJECT U HGZ-u

3. studenoga, 2020.

 

U četvrtak, 5. studenoga, u Hrvatskom glazbenom zavodu nastupa ansambl Acoustic Project u sklopu ciklusa koncerata koji se održavaju uz potporu Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba.

Neodoljivu folkolornu fuziju na scenu HGZ-a donosi renomirani zagrebački ansambl Acoustic Project koji oduševljava spajanjem izvođačkih tradicija klasične glazbe sa jazzom, tangom, rockom i orijentalnom glazbom. Acoustic Project je 2008. zajedno s kolegama i prijateljima osnovao skladatelj i kontrabasist Dubravko Palanović koji ga već 12 godina uspješno vodi. Deset vrsnih umjetnika okupljenih u ansamblu jedinstvena su pojava na glazbenoj sceni – Dani Bošnjak, flauta, Branko Mihanović, oboa, Nikola Fabijanić, saksofon, Mario Čopor, klavir, Stanislav Muškinja, udaraljke, Marco Graziani i Val Bakrač, violina, Aleksandar Jakopanec, viola, Petar Kovačić, violončelo i Dubravko Palanović, kontrabas.

Na programu kojeg će u četvrtak u HGZ-u izvesti ovoj jedinstveni ansambl nalaze se skladbe Dubravka Palanovića: “Divlji tanac”, “Nokturno”, “U očima led i sjaj” i mnoge druge te skladbe Srdjana Berdovića: Izbor iz suite “Delmatike”, “Izvor” i “Četri lita i četri zime”.

HGZ pažljivo prati i poštuje sve epidemiološke mjere, kapacitet dvorane je prepolovljen, a to jamči sigurnost posjetiteljima. Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni ili online: https://hgz.kupiulaznicu.hr/projekcija/35759. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code