A-HSP: VUČIĆEV TJELOHRANITELJ PREDVODIO NAPAD NA ŠKABRNJU

A-HSP: VUČIĆEV TJELOHRANITELJ PREDVODIO NAPAD NA ŠKABRNJU

11. veljače, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava u ponedeljak 12. veljače organizira prosvjed zbog dolaska četnika Aleksandra Vučića u Hrvatsku.

U 11, 00 sati okupljanje i održavanje prosvjeda ispred sjedišta Milorada Pupavca, Gajeva 7 u Zagrebu.

Milorad Pupavac je koordinator četnika Vučića, predsjednik Hrvatske, predsjednik Hrvatske vlade, ministar financija i Državni odvjetnik u RH.

Nakon prosvjeda ispred sjedišta Milorada Pupavca odlazimo u koloni do Veleposlanstva Srbije, Slavujevac 3 u Zagrebu.

Ispred Veleposlanstva Srbije četniku Vučiću poručit ćemo da nije dobro došao u Hrvatsku, da je zločinac i četnik, a upitat ćemo ga gdje mu je tjelohranitelj Vasilije Vidović.

Vasilije Vidović bio je četnički vojvoda koji je predvodio napad na Škabrnju i tamo počinio teške zločine nad nedužnim Hrvatskim civilima.

Autohtona – Hrvatska stranka prava podržava skup na Markovom trgu u 10, 00 sati i poziva sve Hrvatice i Hrvate da nam se u 11, 00 sati pridruže i zajedno krenemo ispred Veleposlanstva Srbije.

Jučer u Krašicu sastali su se predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata grada Zagreba Rozalija Bartolić i predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec.

ZA DOM SPREMNI !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 12 veljače, 2018, 04:05

  PODUZETNIK, SAŠA CVETOJEVIĆ,ŠTA JE TO??-O D U Z E T N I K !!!
  POŠTOVANI SAŠA CVETOJEVIĆ, JEBEM TI SVE DO SEDMOG KOLJENA”!!!.KAKVO JE TO TVOJE OBARZAOVANJE KADA DIJELIŠ LJUDE PO NACIJI, VJERI, RASI I TRADICIJI.GDJE SI SE TI ISPILI,JEBO TE STEPIANC I CIJELA ,KRIŽARSKO-KRVOLOČNA KATOLIČKA SLJEDBA !! DODAJEM I ONOG DRIPCA,ZLOČINCA,NON-PLUS-ULTRA ,KRUPNOZUBOG-SAMOUKOG POVIJESNIČARA,KATOLIČKOG PROZELITA , TUĐMANA!!
   
   DOKLE ĆEMO  ROBOVATI KLASNO-KASTINSKIM  MITOVIMA ,ŠTA JE TO=PODUZETNIK=???KAO ŠTO JE NAŠ SAŠA I K’TOME STEPINČEVSKOG ,KRVOLOČNO-NACISTIČKO-KLERIKALNOG DUHA I NAUMA!!!
   
  A PRAVO I SUŠTINSKO  ZNAČENJE  TOGA   SATANSKOG NAZIVA JE =ODUZETNIK=,KLASNO KASTINSKOG KARAKTERA ,KOJI SE UVRIJEŽIO U DUH NAJAMNOG RADNIKA, JER SU MU DRUŠTVENO PROIZVODNI ODNOSI  I STUPANJ RAZVIJENOSTI PROIZVODNIH SNAGA TO UVJETOVALI I NAMETNULI.ALI DANAS ,KADA SMO SVJESNI SEBEI SVIJETA U KOJEM ŽIVIMO  I STUPNJA  RAZVIJENOSTI PRIOZVODNIH SNAGA S’KOJIMA RASPOLAŽEMO,NAZIV PODUZETNIK JE ,NE SAMO ANAKRONIZAM VEĆ   SUŠTINSKO  SVOJSTVO KLASNO –EKSPLOATATORSKOG  TERORIZIRANJA ,ŠTO JE NAŠEM SAŠI ,ZATUCANOM KATOLIKU ,ČIJA SE SVIJEST GNIJEZDI NA STUPNJU HOMO-EREKTUSA IZ DILUVIJA ,KAO TAKVOM SVOJSTVENO,PA SE ZBOG TOGA MORA NAZVATI ANAKRONIZMOM VLADAJUĆE  DRUŠTVENE I INDIVIDUALNE SVIJESTI KOJA SE IPAK MIJENJA I KOJA ĆE,KAKO  TO KAŽE  HEGEL, U SVOJSTVU OPĆE-NARODNOG DUHA , ZASIČEN OVAKVIH KLERIKALNO-KASTINSKO-ROBOVSKIH ODNOSA I  AKUMULIRANIM PROTURTIJEČNOSTIMA , EKSPLODIRATI  KAO VULKAN IZ ZEMLJINE KORE I KRENUTI BRZINOM OD  SEDAM MILJA   MIJENJAJUĆI SVIJET I ODNOSE U NJEMU.A NAŠ SAŠA I ISTI TAKVI ,GALERIJA HOMO-CILINDRIJACUSA ,ZAVRŠIT ĆE NA PSEĆJOJ POSTELJI,REČE HEGEL!!I TREBA MU VJEROVATI ,JER JE POVIJEST TAKAV KORAK UČINILA SA FEUDALNOM KASTOM.
  PA  SUŠTINA  NAZIVA PODUZETNIK, NI SA KOJEG STANOVIŠTA NIJE PRIMJERN SVRSI SVOGA NAZIVA ,JER DRUŠTVENO-SPOZNAJNA  ZNANOST , NI HISTORIJSKI MATERIJALIZAM, NI FLILOZOFSKO-DIJALEKTIČKI MATERIJALIZAM NE POZNAJE LJUDSKO BĆE   KOJE JE SPOSOBNO SAMOSVOJNO DJELOVATI  I STVARATI.MODERNA  FILOZOFSKA  ZNANOST  POLAZI OD OSNOVNE TOČKE SPOZNAJE =JA = I =TI=. I DA  SVAKA LJUDSKA  DJELATNOST  POČIVA NA KOLKETIVNOM STVARALAŠTVU,  A NE NA POJEDNICU  KOJI SE U KLASNOM DRUŠTVU GLORIFICIRA KAO =PODUZETNIK= .PREMA TOME ,ON NE MOŽE BITI NI ONAJ KOJI POKREĆE NI ONAJ KOJI STVARA KAO POJEDINAC. PA SE TREBA ZAPITATI ,TKO TE  MITOVE JOŠ UVIJEK,DANAS , U DRGOJ DEKADI 21-VOG STOLJEĆA , NAMEĆE I GLORIFICIRA  ,A ZANEMARUJE  LJUDSKU BIT  ,A ONA JE  DRUŠTVENA ZAJEDNICA .JOŠ PRIJE 24 STOLJEĆA JE VELIKI GRČKI FILOZOF ,ARISTOTEL, KAZAO: PRIJE JE POSTOJAO NAROD NEGO POJEDINAC,PA POJEDINAC NIJE NIŠTA OSIM U ZAJEDNICI.=
  POZDRAVLJAM TE POŠTOVANI SAŠA CVETOJEVIĆU,ODUZETNIČE ,DRIPČINO ,JEBO TE OPAT,KLERIK,KRVOLOK,ZLOČINAC ,NON-PLUS -ULTRA STEPINAC I NJEGOV PAJDAŠ ,KRUPNO-ZUBI-ZLOČINAC TUĐAMAN,U TVOJU PRAZNU TIKVU .

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Velebit
  #2 Velebit 11 veljače, 2018, 14:41

  Svi na Markov Trg.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 11 veljače, 2018, 15:03

   Hoćemo li svi stat na Markov trg jer je prostor ograničen.
   Da nas ne zaustave okolo Trga kada dolazi ovo zavijalo iz Srbije.
   Hoće li se ujediniti dvojac iz Hrvatske PP, državni vrh.

   Odgovorite na ovaj komentar

<