A-HSP OSUĐUJE OSUDU PRIPADNIKA HOS-a u BiH

A-HSP OSUĐUJE OSUDU PRIPADNIKA HOS-a u BiH

25. svibnja, 2015.

hos-poster-660x330

Predsjedništvo Autohtone – Hrvatske Stranke Prava skupa sa svim svojim članovima i simpatizerima najoštrije osuđuje odluku marionetskog i antihrvatskog suda Bosne i Hercegovine od 14. 04. 2015. godine prema kojoj se na 24 godine robije osuđuju bivši pripadnici HOS-a i junaci Domovinskog rata. Prvostupanjskom presudom Ivan Zelenika je osuđen na šest godina, Ivan Medić na sedam, Marina Grubišić-Fejzić na pet,  Edib Buljubašić na šest godina zatvora, a Srećko Herceg jedini je oslobođen optužbi. 

Ovi istinski vitezovi proglaseni su krivima u nakaradnom sudskom procesu kojemu je jedini cilj bio izjednačiti krivicu agresora i žrtve u proteklom ratu. Po nalogu stranih centara moći, bačena je mrlja lažnog zločina na junačku vojsku koja je prva stala u obranu naše domovine i koja se do zadnje kapi krvi suprotstavljala nesrazmjerno jačemu agresoru. Ovaj čin je ništa drugo nego još jedan dokaz kako zapadne sile sprovode reviziju povjesti na ovim prostorima. Bolna je  i istinita činjenica da smo svi mi pravaši iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine sa ovom presudom proglašeni ratnim zlocincima, jer je ovo presuda čitavim Hrvatskim obrambenim snagama, kao i pravaškoj ideji koja je ustrojila i organizirala ovu vojsku. Ovo je duboka uvreda čitavom našemu narodu, a ponajprije žrtvama Domovinskog rata.

Napomenuli bi hrvatskoj javnosti kako je optužnicu protiv pripadnika HOS-a podigao bivši međunarodni tužitelj u BiH (Filipinac ironičnog imena), Juda Romano 2011. godine. Zbog ovakvih činjenica koje nam otvoreno govore o neovisnosti pravosuđa kao i o samoj suverenosti susjedne zemlje, Autohtona – Hrvatska stranka prava ne priznaje ovu presudu te u svom daljnjem djelovanju ni na jedan način neće poštovati ovu pravnu normu protektorata zvanog Bosna i Hercegovina. 

Bog i Hrvati !

Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code